Julegaver, adventsgaver og gaveindpakning

Adventsgaver og kalendergaver

På denne side finder du et stort udvalg af gaveforslag, du kan give til dine børn eller børnebørn i adventsgaver og kalendergaver. De håndplukkede materialer er perfekte at give til kreative børn, eller til børn, du har lyst til at gøre interesserede i kreativitet. Her er noget for enhver smag og ethvert budget.

Adventsgaver og kalendergaver
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Varer 1-36 af 232

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Krea-mix, Slik, 1 pk.
  Udsolgt
  Krea-mix
  Slik, 1 pk.
  54,95 DKK
  Indhold: Mønsterpapir i 3 design, ensfarvet papir i 4 farver, Sticky Base, glitterpapir, selvklæbende rulleøjne i ass. str., træpinde i 2 str., bomuldssnor samt chenille, pomponer og selvklæbende mosgummicirkler i mix af stærke farver og glitterfarver. .

  Basissortiment med et mix af forskellige, tematiserede, kreative materialer, som opfordrer til fri fantasi og kreativitet. Oplagt som supplement i kombination med andre basismaterialer og -emner. Kreativ inspiration samt skabeloner medfølger på emballagen.

  Du kan anvende posens indhold på mange forskellige måder. Brug fx materialerne til fri leg og fantasi, hvor du laver figurer eller pynter forskellige emner, som genbrugsemballage, toiletruller, mælkekartoner og lign. med pomponer, chenille og nogle af de andre sjove hobbyartikler, du finder i dette sæt. Eller du kan anvende de forskellige skabeloner, der findes inden i emballagen og bruge sættet som et klippe-klistre-sæt. Kort sagt et rigtig godt sortiment med mange anvendelige basismaterialer til kreative udfoldelser. Pakken indeholder også Sticky Base, som er en multilim og modelleringsgel i et. Brugt som lim kan Sticky Base smøres på med fingrene på alle sugende og matte overflader såsom pap, karton, træ, pomponer, chenille og lign..

  Ud over de medfølgende materialer i den kreative kasse er det en god ide, hvis du har en saks til rådighed..

  inkl. inspiration,inkl. mønsterark
 2. Puslespil, str. 13x18,3 cm, 2 stk./ 1 pk.
  Udsolgt
  Puslespil
  Str. 13x18,3 cm, 2 stk./ 1 pk.
  31,95 DKK
  Puslespil i kraftigt karton med fortrykte motiver af Frode Får og hans venner fra 'F for Får' Dekoreres let med vandbaseret tusch
 3. Mini DIY Kit, buket, 1 sæt
  Udsolgt
  Mini DIY Kit
  Buket, 1 sæt
  27,25 DKK
  Indhold: rørperler i 7 forskellige farver, perleplade, piberensere, pomponer og lim.

  Materialesæt til forårsbuket af rørperler og piberensere..

  De små mini-kits er kreative materialesæt der er nøje afstemt med mængden af materialer, så det er nemt at gå til opgaven. Der medfølger en visuel trin-for-trin guide på hver pakke, som barnet kan følge og træne sin evne til at se og forstå sammenhænge. Der er også læring i at bryde rammerne for det opstillede, se nye muligheder i det medfølgende materiale og blot lade sig inspirere. I denne frie kreative proces styrkes barnets tro på egne evner.
 4. Mini DIY Kit, ispindefigurer, 1 sæt
  Udsolgt
  Mini DIY Kit
  Ispindefigurer, 1 sæt
  27,25 DKK
  Indhold: 3 ark karton, Silk Clay i 3 farver, ispinde, rulleøjne samt glitterlim.

  Materialesæt til to ispindefigurer og skilt dekoreret med Silk Clay og karton. Inspiration medfølger

Varer 1-36 af 232

Side
pr. side
Stigende orden

Find adventsgaver og kalendergaver til børnene

Her på shoppen finder du en række produkter, der er velegnede som kalendergaver og adventsgaver til børn. Du finder bl.a. DIY kreative minisæt, tuscher, farveblyanter, legetøj i træ, rørperler, modellervoks, legesand og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.