Krea-mix

Varenummer:
977440

Krea-mix

Varenummer:
977440
52,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant

Basissortiment med et mix af forskellige, tematiserede, kreative materialer, som opfordrer til fri fantasi og kreativitet. Oplagt som supplement i kombination med andre basismaterialer og -emner. Kreativ inspiration samt skabeloner medfølger på emballagen

Du kan anvende posens indhold på mange forskellige måder. Brug fx materialerne til fri leg og fantasi, hvor du laver figurer eller pynter forskellige emner, som genbrugsemballage, toiletruller, mælkekartoner og lign. med pomponer, chenille og nogle af de andre sjove hobbyartikler, du finder i dette sæt. Eller du kan anvende de forskellige skabeloner, der findes inden i emballagen og bruge sættet som et klippe-klistre-sæt. Kort sagt et rigtig godt sortiment med mange anvendelige basismaterialer til kreative udfoldelser. Pakken indeholder også Sticky Base, som er en multilim og modelleringsgel i et. Brugt som lim kan Sticky Base smøres på med fingrene på alle sugende og matte overflader såsom pap, karton, træ, pomponer, chenille og lign.

Ud over de medfølgende materialer i den kreative kasse er det en god ide, hvis du har en saks til rådighed.

Indhold: Hvidt papir, holografi- og glitterpapir i ass. farver, selvklæbende rulleøjne i ass. str., stjernepailletter, forgyldt tråd, Sticky Base samt chenille, pomponer og selvklæbende mosgummidesign i glitterfarver.

Specifikationer
Varenummer977440
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854422109
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 1 pk.
Motiv/form Verdensrummet

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.