Knyttet indkøbsnet af macramé

#v15882

Lav et enkelt indkøbsnet med macramé teknik bestående af løkkeknuder. Knyt først omkring de to hanke og afslut med løkkeknuder i bunden. Der bruges ca. 36 m knyttesnor pr. indkøbsnet.

#v15882
Køb nemt ind til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Klip 20 x 180 cm knyttesnor. Læg snorene dobbelt rundt om hanken, så der dannes en løkke, hvor enderne stikkes i og stram til. Der skal være 10 snore i hver hank, og sørg for at enderne på snorene er lige lange. Det færdige indkøbsnet måler (uden hank) 43 cm + 7 cm frynser.
Guide step %d
2   Grupper snorene med 4 snore i hver sektion. Gå 4 cm ned fra hanken og lav en dobbeltknude med de to yderste snore omkring de 2 midterste i hver sektion.
Guide step %d
3   Lav 2. række 4 cm nede med forskudte dobbeltknuder. Spring over de yderste 2 snore, så sektionerne knyttes sammen i et gittermønster som vist på billedet. Læg de 2 hanke ved siden af hinanden og knyt dem sammen med dobbeltknuder med de yderste snore.
Guide step %d
4   Lav 9 omgange med forskudte dobbeltknuder, så gittermønsteret fortsættes, når der knyttes hele vejen rundt. Det er lettest at holde snorene adskilt, hvis der lægges en pude el. lign. ind i indkøbsnettet.
Guide step %d
5   Knyt dobbeltknuder i bunden ved at tage 2 snor fra forsiden og 2 snore fra bagsiden. Knyt også her knuden 4 cm nede omkring 2 snore.
Guide step %d
6   Lav bunden tæt ved til sidst at knytte dobbeltknuder, som danner et rudemønster med 2 snore fra hver side.
Guide step %d
7   Afslut på en af følgende måder: Klip enderne tæt af og luk med en klat lim. Bind knuder på snorene og vend indkøbsnettet rundt, så knuderne kommer ind på vrangsiden. Eller lav frynser ved at binde en knude 7 cm nede og fryns enderne op som vist på billedet.
Allerede tilmeldt? Download skabelonen
Gå også på opdagelse i:
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.