Julegaveindpakning med pynt i rødt og hvidt

#v14556

De viste gaver er pakket ind med gavepapir i rødt og hvidt og pyntet forskelligt. Bl.a. med matchende Masking Tape, polybånd, dekorationsbånd, flettede papirstjerner og manillamærker med glitter. Alt i Copenhagen design fra Vivi Gade.

#v14556
Køb nemt ind til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Pak gaven ind i gavepapiret med forskelligt design på hver side. Pynt med et bredt bælte af samme papir med det andet design yderst. Bind et dekorationsbånd omkring gaven fra begge sider. Pynt med en sløjfe og isæt manillamærke.
Guide step %d
2   Pak gaven ind. Pynt med stjernestrimler i to bredder og med hhv. glitter og lak. Flet dem sammen lodret og vandret. Hæft med dobbeltklæbende tape. På en af strimlerne fastgøres (med Dodz klæbepunkter) en stjerne, der kun flettes med opadstående stjernetakker på en side. (Følg vejledningen til at flette på stjernestrimlernes emballage, trin 1-16).
Guide step %d
3   Pak gaven ind. Pynt med et bredt bælte af silkepapir og et smallere bælte af samme papir med det andet design yderst. Heri stanses motiver med et stansejern. Stans også motiver i manillamærket og sæt det fast i et dekorationsbånd, der bindes omkring gavens andet led.
Guide step %d
4   Pak gaven ind. Pynt med polybånd og stjernestrimler, der flettes sammen lodret og vandret. Hæft med dobbeltklæbende tape. På midten fastgøres (med dobbeltklæbende tape) en kubeformet stjerne, der kun flettes 3D på forsiden. (Få vejledningen til at flette denne her på hjemmesiden under ide, 14216).
Guide step %d
5   Pak gaven ind. Fastgør et bælte af Masking Tape og et langt stykke fin guldtråd, der vikles flere gange omkring gaven. På en enkelt guldtråd lægges små stykker Masking Tape dobbelt og klippes til i enderne som splitflag. Pynt også med en stjerne, der flettes uden opadstående stjernetakker. (Følg vejledningen til at flette på stjernestrimlernes emballage, trin 1-12).
Guide step %d
6   Pak gaven ind. Brug dobbeltklæbende tape og fastgør en stjernestrimmel af lak som bælte. Stans motiver i et manillamærke og sæt det fast i et dekorationsbånd, der bindes omkring gaven ovenpå bæltet. Lim de udstansede motiver fast på gaven.
Guide step %d
7   Pak gaven ind. Brug dobbeltklæbende tape og fastgør en stjernestrimmel af lak som bælte. På bæltet fastgøres (med Dodz klæbepunkter) en lakstjerne, der kun flettes med opadstående stjernetakker på en side. (Følg vejledningen til at flette på stjernestrimlernes emballage, trin 1-16).
Guide step %d
8   Pak gaven ind. Bind et dekorationsbånd omkring gaven fra begge sider og afslut med en sløjfe øverst.
Allerede tilmeldt? Download skabelonen
Gå også på opdagelse i:
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.