Nisselandskab

Med et lille nisselandskab kan du lade nisserne flytte ind i dit hjem og skabe ekstra julestemning, magi og hygge. Et hit hos børnene, som elsker de små væsner – særligt når de laver sjove drillerier. En nissedør i væggen er også yderst populært hos familiens mindste. Her finder du både idéer til den populære nissedør og til hyggelige nisselandskaber, som fx kan danne ramme om daglige nissedrillerier og -historier til glæde for børnene.
Nisselandskab
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

En nissedør i dit hjem

Har du en lille nisse boende i december? En nissedør i en væg, er med til at skabe mystik omkring jul og nisser. Man bruger nissedøren og dens (måske usete) nisse til, at fortælle en historie for familiens mindste.

Der er rigtig mange sjove eller søde løjer, du kan hjælpe nissen med at lave. Gør de mindste nysgerrige og spændte op mod jul med nisse drillerier og spas.

Når du først er i gang, vælter idéerne frem til eventyr. Og lysten til at bruge din egen kreativitet til at finde på hvad døren skal bruges til bliver ikke mindre. Mal og dekorer som det passer dig, lav din egen personlige nissedør eller lad os hjælpe dig med nissedør kits.

Du kan f.eks. starte med at hjælpe din nisse med at hænge tøjet op at tøre efter en tur i sneen eller give dem en hånd med deres kreative udfoldelser.

Hjælp dem med alt deres indflytning og hvad du ellers kan finde på. Det kan ikke skade at forkæle dem lidt.

Er du mere til et nisselandskab i julen?

Vi har lavet en samling af idéer og produkter du kan få brug for, når du skal skabe et nisselandskab i dit hjem. Et godt udgangspunkt sætter gang i fantasien og hjælper dig med at blive klar til jul. Til det har vi samlet et materialesæt til polarlandskab, som kan hjælpe dig i gang med et hjemmelavet nisslandskab. Heri får du alt, du skal bruge for at lave isbjørne, pingviner, igloer og rensdyr i Foam Clay. Emballagen kan desuden bruges som underlag til dette julelandskab.

Du finder også et stort materialesæt til julelandskab, hvormed du kan lave figurer efter fri fantasi - f.eks. nisser og snemænd med chenille og styropor kugler. Alt du skal bruge er samlet i én æske.

Tilbehør til nissedør eller nisselandskab

Hos Creativ Company kan du vælge mellem meget forskelligt tilbehør til at krydre julehistorien med. Du kan bruge diverse miniature ting, som dækker en bred vifte af muligheder, for et hyggeligt nisselandskab eller historie til nissedøren. Du finder f.eks. en slæde, ski med stave, eller diverse miniting.

Du kan lave en nissedør til væggen selv, af eks. ispinde eller karton. Du kan også finde et aktivitetssæt med tilbehør til nissedøren, med 24 kreative aktiviteter til hvad nissen kan lave foran nissedøren i december.

Hold dig endelig ikke tilbage og brug gerne hvad end du tænker, der kan være med til at fortælle en historie og sætte skub i julemagien.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave din egen nissedør og nisselandskab.

FAQ om nissedøre og julelandskaber

Hvad er en nissedør?
En nissedør er en lille model af en dør, som man kan sætte op på sin væg til jul. Så kan de mindste børn tydeligt se, at nu er nissen kommet frem. Du kan så stille lidt forskellige ting op dag for dag, så det ser ud som om nissen er aktiv, når I ikke er hjemme. Måske er det endda en drillenisse der bor bag nissedøren? Så kan den lave ballade når børnene sover.

Hvilket tilbehør kan man få til nissedøre?
Du kan købe færdige miniature redskaber og figurer, som du kan dekorere og sætte ved nissens dør. Eksempelvis en lille postkasse, hvor dine børn kan sende deres ønsker til julemanden. Du kan også pynte med juletræer, lille kælk, skistave og meget mere.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.