Magisk julepynt

Du kan få en magisk jul med disse idéer til hjemmelavet julepynt. Her bliver tankerne ledt hen på gammeldags julepynt, der er fuld af nostalgi og giver følelsen af at være hensat til en svunden tid. De finurlige detaljer, glitrende overflader og antikke figurer skaber desuden en både magisk og eventyrlig julestemning i dit hjem.
Magisk julepynt
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Få en magisk jul med gammeldags julepynt

Elsker du gammeldags julepynt, så er vores juletema med magisk julepynt lige noget for dig. Med glitrende overflader, legende farvekombinationer, finurlige detaljer og antikke figurer får du nemlig masser af inspiration til hjemmelavet julepynt, der emmer af nostalgi og magi. Du ved den slags julepynt, som vækker minder om den gode, gamle og magiske jul, hvor alting foregik i et mere afslappet tempo. Ja måske kender du endda den magiske følelse, der opstår, når man nænsomt finder julekassen med de gamle arvestykker frem?
Det er netop den følelse af nostalgi og magi, du kan genskabe med ideerne til lav selv julepynt her på siden. Kært barn har som bekendt mange navne – så er du på udkig efter gammel julepynt, gammeldags julepynt, retro julepynt eller vintage julepynt, er det netop også det, du her finder inspiration til at lave.

Lav selv vintage julepynt

Selvom man ofte vil tænke på gamle arvestykker, når man snakker om vintage julepynt, så behøver du altså ikke at have arvet julepynt fra din bedste- eller oldeforældre for at få den nostalgiske, magiske julestemning ind i dit hjem. Du kan nemlig selv lave hjemmelavet julepynt, der emmer af nostalgi og læner sig op ad det gamle vintage julepynt.
Se fx bare vores rosetter af håndlavet papir, som med deres glitter og nostalgiske engle kan være med til at sætte en nærmest magisk stemning. Du kan fx også pynte op med julehuse til ophæng dekoreret med metallisk maling og glitter eller lave flotte broderi julekugler af sykarton. – Med deres glitrende overflader er de begge perfekte til at skabe en nostalgisk julestemning på juletræet.

Retro julepynt med julekugler og eventyrlige figurer

Når man siger gammel, smuk retro julepynt, så har man næsten også sagt gammeldags julekugler i flotte metalliske farver, der glitrer. Og netop det udtryk kan du forsøge at genskabe ved at dekorere julekugler af træ med Art Metal maling og folie. Disse julekugler vil helt sikkert fylde hjemmet med en skøn, antik stemning – uanset om de hænger i vinduet eller på juletræet.
Juletræet kan du desuden gøre ekstra nostalgisk og magisk ved at pynte det med forskellige jule-træfigurer, der er sat på klemmer og dekoreret med Art Metal maling og folie. Her vil især vores nøddeknækker-træfigurer være oplagte, da de oser af nostalgi og eventyr, når de dekoreres med metalliske farver og detaljer.

Skab den magiske stemning med glitter

Som du nok kan se på idéerne her på siden, så går særligt én ting igen: de glitrende/skinnende overflader, detaljer og farver. Glitter og metalliske farver er nemlig perfekte til at skabe det magiske og nostalgiske udtryk. Heldigvis har vi hos Creativ Company masser af produkter med glitter og metalliske effekter. Se fx vores dekorationsfolie med metallisk overflade, eller vores glitterlim og Art Metal maling, der fås i flere forskellige farver. Alle produkter, som er oplagte at have ved hånden, når du skal lave julepynt, der oser af magi og nostalgi.
Og skal børnene være med, har vi også en række kreative minikits, som indeholder julepynt i magisk stil, som børnene selv kan lave. Se fx dette minikit, der indeholder materialer til, at børnene kan lave en flot fugl på klemme, som fx kan sættes på juletræet.
Hos Creativ Company finder du altså masser af hobbymaterialer og inspiration til selv at lave magisk julepynt fuld af nostalgi, så du nærmest føler dig hensat til en svunden tid.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.