Fødselsdags invitationer

Start din fødselsdagsfest med at lave hjemmelavede fødselsdagsinvitationer, og vis dine gæster, hvor meget du glæder dig til at have dem med til din fest.

Her finder du masser af idéer og varer, som du kan bruge til at lave fødselsdagsinvitationer og indbydelser, der passer til din fest.

Så er det næsten, som om festen allerede er gået i gang.

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hjemmelavede fødselsdagsinvitationer

Skal du holde fødselsdagfest? Så kan du her finde idéer til hjemmelavede fødselsdagsinvitationer og fødselsdagsindbydelser.

Hvis du skal holde fødelsesdagsfest i lidt større skala, kan det være at du skal overveje at sende fysiske fødselsdagsinvitationer ud til dine gæster. Du kan købe færdiglavede fødselsdagsinvitationer, eller kreere dine helt egne personlige og flotte sinvitationer.

Hjemmelavede fødselsdagsinvitationer er klart de fineste. Og her kan du også give dem et personligt strejf, så kortet afspejler din personlighed, eller festens tema (hvis det er en temafest).

Herover har vi samlet en række idéer til DIY fødselsdagsinvitationer. Brug dem som inspiration til at lave dine egne hjemmelavede indbydelser. På hver af vores idéer, kan du finde en vejledning, downloade skabeloner og se relevante hobbyartikler til at lave lige netop den type indbydelse. Lav dem magen til, eller brug vores vejledninger som et godt udgangspunkt.

Lav selv invitationer til fødselsdagsfesten

Her på CCHobby.dk kan du finde alle de hobbyartikler og -materialer,du skal bruge til at lave flotte hjemmelavede invitationer og indbydelser.

Festens tema skal afspejle sig i invitationerne

En af fordelene ved at lave fødselsdagsinvitationerne selv, er at du kan præge dem, præcist som du vil. Har festen et tema, enten farvetemae eller festtema, vil det være oplagt at lade dette skinne igennem på dine fødlsesdagsindbydelser. Holder du 80'er-fest, er det kun ekstra sjovt, hvis dette også afspejler sig i designet på fødselsdagsinvitationen.

Leder du efter et tema til fødselsdagen?
Så får du et par forslag til temaet her:

  • 80'er-fest
  • 90'er-fest
  • Mexico-fest
  • Tyroler-fest / Oktober-fest
  • Superhelte-fest
  • Udklædnings-fest

I oversigten herover, finde du idéer inden for mange farvetemaer og stile.

Find materialer til hjemmelavede fødselsdagsinvitationer

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flotte hjemmelavede invitationer og indbydelser til fødselsdage. Du finder bl.a. kort og kuverter, brevkort, stansemaskiner, papir og karton, limstifter, sakse og meget mere.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.