Bryllupsinvitationer

Står du og skal planlægge et kommende bryllup? Her er bryllupsinvitationerne noget af det første, som skal være på plads. Med en smuk og indbydende bryllupsinvitation kan du sætte den rette stemning, hvor de kan fungere som det perfekte minde for den store dag. Her på siden har vi samlet en masse inspiration, hvor du kan designe dine egne hjemmelavede bryllupsinvitationer.

Bryllupsinvitationer
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Design personlige og mindeværdige bryllupsinvitationer

Hvis du har mod på at lave dine egne bryllupsinvitationer, så er det en fantastisk måde at gøre indbydelsen mere personlig på. Med hjemmelavede bryllupsinvitationer kan du dekorere med lige netop din stil, og du får nogle unikke invitationer, som kan gemmes for tid og evighed.

Men hvor skal du starte? Læs med herunder, hvor vi giver dig tre gode tips til processen.

 1. Farvevalg: Du har sikkert allerede gjort dig nogle overvejelser omkring, hvilke farver, som skal være det gennemgående tema til brylluppet. Skab en rød tråd og lad det afspejle sig i invitationerne.
 2. Materialevalg: Valget af materialer er afgørende for det endelige udtryk af dine bryllupsinvitationer. Silkebånd, perler og glitter er noget, som går igen, da det rummer noget romantisk og harmonisk. Vælg gerne materialer ud fra din personlige stil og festens udtryk.
 3. Personlighed: Vælg et design, som afspejler bryllupsfesten og jer som ægtepar. Personlige detaljer kan være et billede af jer, et yndlingscitat eller en lille håndskrevet note til hver invitation.

Udover de mange dekorative valg, så skal en bryllupsinvitation naturligvis også rumme noget faktuelt, som vil gøre modtageren klogere på selve begivenheden. Invitationen bør som minimum rumme følgende elementer:

 • Dato
 • Tidsplan for bryllupsdagen
 • Sted for vielse/reception
 • Sted for festen
 • SU
 • Kontaktinformation
 • Eventuelt en ønskeliste

Forskellige typer af bryllupsinvitationer

Der er en lang række forskellige stilarter af bryllupsinvitationer, og valget afhænger af din personlige smag og bryllupstema. Herunder har vi opridset nogle af de forskellige stilarter, du kan udvælge til dine invitationer:

 • Traditionelle invitationer: Ønsker du et traditionelt bryllup, så vælg gerne noget hvidt karton med formelle skrifttyper og et klassisk design, som ikke larmer for meget. Det vil balancere perfekt til det klassiske kirkebryllup.
 • Moderne invitationer: Skal brylluppet holdes i moderne rammer? Så lad det afspejle sig i invitationen, som er designet ud fra et minimalistisk udtryk og rene linjer. Her kan du vælge nogle neutrale farver eller et flot pastel-look.
 • Tematiske invitationer: Overvejer du et særligt bryllupstema? Det kan eksempelvis være et vaskeægte prinsessebryllup, vinterbryllup eller et sommerbryllup på stranden. Er det sidstnævnte, så kan du pynte invitationerne med muslingeskaller, så gæsterne hurtigt kan se, hvad de har i vente.

Husk, at din bryllupsinvitation er det første indtryk, dine gæster vil få af din bryllupsdag. Vælg derfor en stil, der afspejler jer som par og bryllupstemaet på den bedst mulige måde.

Udforsk en verden af kreative ideer og materialer

Hos Creativ Company brænder vi for kreativitet og netop derfor kan du altid lade dig inspirere på vores site. Her finder du inspiration til at skabe smukke og personlige invitationer til det forestående bryllup. Vi har skabt en masse flotte kreative idéer, som du kvit og frit kan kopiere eller lade dig inspirere af.

Blandt vores mange idéer har du rig mulighed for at finde et design, der passer til dig og dit bryllup, mens du også kan videreudvikle på vores idéer ved at ændre farver eller ved at tilføje din egen pynt. Mulighederne er mange. Men fælles for alle vores kreative idéer er, at de gør det nemt for dig at lave unikke og personlige invitationer til dit bryllup. Vi har samlet en materialeliste i bunden af hver opskrift, så du hurtigt kan få shoppet det, du skal bruge.

Lav gerne bordkort til brylluppet i samme design og stil som invitationen, så der bliver skabt en rød flot tråd gennem hele brylluppet. Klik ind og bliv inspireret lige her.

FAQ om bryllupsinvitationer

Hvornår udsendes bryllupsinvitationer?

Invitationerne til dit bryllup er den ting, der skal planlægges i god tid. De skal nemlig sendes ud i så god tid som muligt, da du på den måde ikke risikerer at få mange afbud. Det er god kutyme at sende invitationerne ud senest 3 måneder før brylluppet, men du kan også sagtens gøre det et halvt eller et helt år før den store dag.

Hvad koster bryllupsinvitationer?

Prisen på en bryllupsinvitation kommer an på flere faktorer såsom materievalg, antal og lignende. Du kan dog gøre det mere budgetvenligt ved at lave dine egne hjemmelavede bryllupsinvitationer.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.