Bordkort til bryllup

Det første, som rammer bryllupsgæsternes blik i festlokalet vil sandsynligvis være bordkortene. De små fine kort er nemlig noget, som spiller en vigtig rolle på selve dagen. Så hvorfor ikke designe dine egne bordkort til brylluppet i et unikt design? Det kan du få hjælp til her hos Creativ Company, hvor vi har samlet en masse kreative idéer, du kan lade dig inspirere af.

Bordkort til bryllup
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Et personligt element på den store dag

Til enhver stor fest, er det vigtigt, at gæsterne ved, hvor de skal sidde ved bordene. Bordkort til brylluppet gør det nemt for dine gæster at finde deres plads, mens det på samme tid bidrager til den flotte opdækning.

Den rette stemning kan skabes ved hjælp af bordkort til brylluppet, som du designer til at passe til andet bordpynt. Kortene kan blive et smukt og personligt element på bordet, og det vil hurtigt komme til udtryk, at du har gjort dig umage for at byde dine gæster velkomne.

Med et flot og personligt design ønsker dine gæster at gemme bordkortet, og et hjemmelavet af slagsen kan derfor fungere som et minde og et visitkort fra den store dag. Perfekt til køleskabet og opslagstavlen.

Kreative ideer til uforglemmelige bordkort til brylluppet

Når du skal udforme dine bordkort til brylluppet, så er det en god idé at kigge på udtrykket af den øvrige borddækning, så det hele kommer til at spille sammen i en flot harmoni.

Og hvorfor nøjes med at have almindelige og kedelige bryllupsbordkort, når du kan gøre dem til en kreativ og personlig del af dit bryllup? Her er 5 idéer til, hvordan du kan gøre dine bryllupsbordkort uforglemmelige:

  1. Lav dem som små kræmmerhuse, fyldt med søde lækkerier eller små gaver. Det kan være hjertepastiller, fyldte chokolader eller noget andet delikat.
  2. Lav personlige bordkort ved at tilføje et lille foto eller note til hver gæst, hvor du skriver et kærligt citat eller et særligt minde.
  3. Brug smukke papirblomster eller krystaller til at dekorere dine bordkort og skab et elegant og glamourøst look.
  4. Brug små, personlige genstande såsom nøgleringe som en del af dine bryllupsbordkort, hvor de kan bruges funktionelt efter festen.
  5. Tilføj en lille sjov quiz eller en udfordring på hvert bordkort til brylluppet for at få dine gæster til at interagere og lære hinanden bedre at kende.

Husk, at kortene både kan være en sjov og kreativ måde at udtrykke din personlige stil og give dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Så lad din fantasi løbe løbsk, og skab nogle unikke og mindeværdige bordkort til brylluppet.

Dertil er det selvfølgelig et krav, at gæstens navn skal stå på kortet, men derudover er der ingen regler for, hvorledes dine bordkort til bryllup skal se ud. Du har med andre ord frie hænder til at vælge et design, der passer til din smag.

Du kan lade dig inspirere ved at kigge med her på siden, hvor vi har samlet en masse kreative idéer. Du kan følge dem til punkt og prikke, eller du kan blot tage udgangspunkt i opskrifterne. Hos os finder du både de simple og de mere komplicerede idéer, mens du også finder et væld af stilarter, så du kan lave nogle bordkort, der passer perfekt til den særlige bryllupsfest.

Find alt i materialer til bordkort til brylluppet

Hos Creativ Company har vi gjort det nemt for dig at finde frem til de rette materialer til dit projekt med bordkort til brylluppet. Nederst i hver af vores kreative idéer finder du en indkøbsliste med alle de ting, du skal bruge for at komme i mål med dine valgte bordkort. Alle opskrifter kommer med overskuelige vejledninger til, hvordan du skal bære dig ad, og alle kan derfor være med – uanset niveauet og erfaring.

Hvis du følger den simple opskrift og shopper produkterne her på siden, kan du lynhurtigt producere dine egne smukke og unikke bordkort til brylluppet. Vi hos Creativ Company ønsker dig god fornøjelse med det hyggelige projekt.

FAQ om bordkort til bryllup

Hvad skriver man på et bordkort til bryllup?

Når du skal lave bordkort til et bryllup, behøver du ikke holde dig til gæsternes normale navne. Til de mere særlige gæster kan du skrive ’Bruden’, ’Gommen’, ’Forloveren’ og lignende. Du kan også tilføje en dato samt begivenhedens navn såsom ’Thomas og Sofias Bryllup’, så gæsterne kan huske, hvor de har det flotte kort fra.

Hvordan laver man DIY-bordkort til bryllup?

Med simple materialer og nogle kreative fingre kan du nemt og hurtigt lave dine egne bordkort til brylluppet. Du kan lave dem i materialer såsom sten, glas og træ, mens det mest anvendte er papir i den ene eller den anden form.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.