Mal og tegn på papir

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Fordyb dig i at male og tegne på papir

Det kan nærmest have en terapeutisk effekt at bruge en eftermiddag på at fordybe sig i et hobbyprojekt. Med ganske få midler, som du finder her på vores webshop, kan du bruge alskens tuscher, farver og maling til både papir og karton, så du kan komme godt i gang med dine idéer.

På siden her har vi samlet et stort udvalg af forskellige idéer og projekter, du kan kaste dig ud i - både alene eller i selskab med andre, fx dine børn. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan skabe med maling og farver:

  • Malerier - elsker du at male? Hos Creativ Company finder du alt det, du skal bruge i både lærreder og malerplader, akvarelmaling og meget andet. Du kan male portrætter, abstrakt kunst, landskaber - kun fantasien sætter grænser. Mal alene eller sammen med dine børn. For små børn helt ned til børnehavealderen kan det at male give masser af timers sjov og spas - og så er julegaverne til bedsteforældrene samtidig i hus.
  • Borddekorationer - en bordopdækning må gerne være lidt festlig, da middagsbordet er et samlingspunkt for hele familien. Uanset om det er en hverdags- eller festopdækning, kan du med papir, karton og tuscher lave alt lige fra bordkort til forskellige udklip og stående dekorationer. Ønsker du at lave dekorationer inden for et bestemt tema, fx havtema, kan du lave dine egne vandmænd ud fra rispapirlamper - se idéen her på vores hjemmeside.
  • Dekorationer til højtider og mærkedage - jul, påske, nytår. Kalenderåret byder på mange højtider og mærkedage, der samler hele familien - og tak for det. For at gøre højtiderne endnu festligere, kan du med fordel lave dine egne dekorationer som fx ophæng i vinduer, juletræer til vindueskarme og meget andet. Mal og tegn forskellige motiver og find de farver, der passer til dine præferencer.
  • Rispapirlamper med motiver - inden for de senere år har rispapirlamper vundet stor popularitet i den moderne boligindretning - og med god grund. Det dæmpede lys skaber en hyggelig atmosfære, og så gør papiret det muligt at tegne sine helt egne motiver. Med vores tuscher kan du nemt male, tegne og dekorere dine rispapirlamper - fx til børneværelset.

Mal og tegn på papir sammen med dine børn

Det at kunne male og tegne er noget af det første inden for det kreative univers, som dine børn får mulighed for at prøve af med egne hænder. Der er fx rig mulighed for at prøve fingermaling af med de mindste, mens de lidt ældre børn i højere grad kan klippe-klistre og lave ting fra bunden. Uanset alder er mal og tegn-universet perfekt til at samle hele familien på tværs af alder - der er nemlig noget for enhver. Du skal dog være opmærksom på, at små børn hurtigt mister tålmodigheden. Hav derfor nemme og ligetil projekter klar, som kan underholde dem.

Men hvilke projekter er oplagte til børn? Vi har allerede nævnt nogle af dem, som fx fingermaling. Men mal og tegn-universet byder på mange flere muligheder:

  • Byg jeres egen landsby, et hus eller en bondegård - med maling og tuscher får alting nyt liv. Ud fra enkelte ting, der kan findes derhjemme - fx brugte mælkekartoner eller toiletpapirruller - kan I med lim, maling og papir forvandle dem til biler, dyr eller mennesker. Et kreativt projekt som dette er helt perfekt at rulle ud i løbet af en weekend eller i nogle af skolernes ferieuger. Glæden ved at kunne lege med sin egen racerbane, et hjemmelavet højhus m.m. er stor for børn (og barnlige sjæle) uanset alder.
  • Kostumer og udklædning - der behøver ikke at være en særlig lejlighed for at klæde sig ud. Med pap, papir og karton ved hånden kan du sammen med dine børn lave masker, hatte og andet udklædning, der kan bruges året rundt. Til højtider kan I også lave jeres egne nytårshatte ud fra pap og hæfte den sammen med en hæftemaskine. Mal, tegn og dekorér efterfølgende hattene med tuscher, glimmer eller fjer. I finder alt det nødvendige tilbehør her på vores hjemmeside.

Brug din kreativitet til unikke gaveidéer i papir

En personlig gave er en gave, der er givet fra hjertet. Mange vil derfor sætte særligt meget pris på en hjemmelavet gave, der er lavet med omtanke.

Inden for mal- og tegn-universet kan du finde masser af inspiration til kreative gaveidéer, som vil glæde store som små.

  • Gaver til særlige mærkedage - et bryllup, en barnedåb eller en konfirmation er alle sammen store dage, der fortjener en helt særlig opmærksomhed. Med en DIY-gave kan du designe din helt egen, unikke gave - baseret på intern humor, minder eller andet, der vil vække glæde hos modtageren. Til et babyshower eller en barnedåb kan du fx lave din egen, hjemmelavede uro med motiver baseret på et tema - fx dyr, traktorer, biler, slik eller andet.
  • Fødselsdage og højtider - til fødselsdag eller jul kan du give kreative gaver som hjemmemalede rispapirlamper, lyskæder med motiver, hjemmeflettet julepynt med motiver og meget andet. Derudover skriger de store højtider på at få lavet dekorationer og invitationer, hvor du kan tegne og male dine helt egne motiver.

Hent inspiration i vores idérige kataloger

Vi hos Creativ Company elsker at male og tegne på papir - og gribe alle de muligheder, det bringer med sig. Derfor udbyder vi også de bedste produkter i form af tuscher, maling og papir i god kvalitet. Derudover har vi også et udvalg af idékataloger, der ligger frit tilgængeligt her på hjemmesiden. Her kan du finde masser af inspiration til dit næste DIY-projekt.

Er du på udkig efter et bestemt produkt inden for maling, tuscher eller papir? Eller har du spørgsmål til, hvordan du bruger vores produkter bedst muligt? Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du er sikker på at få bestilt det helt rigtige produkt hjem.

Bestil din ordre allerede i dag og få den leveret inden for 3-5 hverdage, så du kan komme godt fra start med dit mal- og tegn-projekt.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.