Glass Color Metal

Varenummer:
31773

Glass Color Metal

Varenummer:
31773
Tilbudspris 34,81 DKK Vejl. pris inkl. moms 40,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Semidækkende, vandbaseret maling med metallic effekt til glas, porcelæn terrakotta m.m. Når emnet er blevet hærdet i ovnen, kan det tåle opvask i hånden.

Malingen påføres med en fast, blød pensel - eller duppes på med en skumstencil på et rent og fedtfri emne af fx. glas eller porcelæn. Smør ikke for tykt lag på. Kombiner evt. med en konturtusch, hvor motiver tegnes op - og felterne efterfølgende udfyldes med den flydende maling. Lad emnet tørre til næste dag. Hærdning: Sæt det dekorerede emne i en forvarmet alm. ovn ( ikke varmluft eller damp ). ved 160 gr C i 30 min. Lad emnet afkøle på en rist. Værktøj rengøres i lunken vand Påfør malingen med en fast, blød pensel, eller dup med en skumstencil på et rent og fedtfrit emne. Kan bruges til at dekorere, farvelægge og pynte glas og porcelæn. Smør ikke for tykt et lag på, men brug fx sammen med en konturtusch, så motivet tegnes op med tusch og udfyldes med flydende maling. Lad emnet tørre til næste dag, og sæt det i en forvarmet alm. ovn (ikke varmluft eller damp) ved 160? i 40 min. Lad emnet afkøle på en rist. Værktøj kan rengøres i lunkent vand.

Brug malingen til at dekorere glas i flotte farver, skriv navn på dit yndlingskrus eller tegn mønster på hvidt porcelæn. Det kan være, én du kender, har brug for at få opfrisket sine krus med figurer, personlige citater eller sit navn i smuk skrift. Maling indeholder mange metalliske pigmenter, som giver en elegant, glinsende og perlemorslignende overflade, samtidig med, at den er en anelse transparent. Malingen har miljømærke A, så du kan føle dig tryg ved at bruge den. Malingen er miljøvenlig og indeholder ikke skadelige stoffer for voksne og børn

15%
Specifikationer
Varenummer31773
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167428320
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 30 ml
Farvelilla

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.