Glass Color Metal

6 Fl., 30 ml, Ass. Farver
#31762
#31762
0% of 100
0
13
255,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 25 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Semidækkende, vandbaseret maling med metallic effekt til glas, porcelæn terrakotta m.m. Når emnet er blevet hærdet i ovnen, kan det tåle opvask i hånden.

Malingen påføres med en fast, blød pensel - eller duppes på med en skumstencil på et rent og fedtfri emne af fx. glas eller porcelæn. Smør ikke for tykt lag på. Kombiner evt. med en konturtusch, hvor motiver tegnes op - og felterne efterfølgende udfyldes med den flydende maling. Lad emnet tørre til næste dag. Hærdning: Sæt det dekorerede emne i en forvarmet alm. ovn (ikke varmluft eller damp). ved 160 gr C i 30 min. Lad emnet afkøle på en rist. Værktøj rengøres i lunken vand..

Brug malingen til at dekorere glas i flotte farver, skriv navn på dit yndlingskrus eller tegn mønster på hvidt porcelæn. Det kan være, at én du kender, har brug for at få opfrisket sine krus med figurer, personlige citater eller sit navn i smuk skrift. Maling indeholder mange metalliske pigmenter, som giver en elegant, glinsende og perlemorslignende overflade, samtidig med, at den er en anelse transparent.

Specifikationer
Varenummer31762
Enhedfl.
EAN5707167428283
Detailmængde 6 fl.
Indholdsmængde 30 ml
Farve ass. farver
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Vær venlig Log ind eller Opret en konto
EUH208 Indeholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion. EUH210 Sikkerhedsdatablad kan på anmodning rekvireres. EUH211 Advarsel! Der kan danne sig farlige respirable dråber, når der sprayes. Undgå indånding af spray eller tåge.
Sikkerhedsdatablad
Mark image
A-mærke - Produktet begrænser såvel miljøbelastning som sundhedsskadelige bivirkninger hos børn, unge og voksne. Produktet overholder gældende lovgivning samt skærpede krav fremsat af Fællesrådet For Formnings- og Hobbymaterialer.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.