Dobbeltklæbende tape

Varenummer:
24633

Dobbeltklæbende tape

Varenummer:
24633
14,50 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant
  • 1 Rl., 10 M, B: 6 mm
  • 6 Rl., 50 M, B: 6 mm

Dobbeltklæbende, transparent tape, der får kreative idéer til at hænge sammen.

Dobbeltklæbende tape er en helt igennem fantastisk gave til hele hobbyuniverset. Faktisk er det nærmest umuligt at nævne en ting, som ikke bliver gjort nemmere af lidt tape. Tapen, der er kendt for at klæbe på begge sider, er et praktisk vidunder for den engagerede hobbyelsker, fordi den gør alt mere hurtig, nem og præcis. Klip blot den ønskede længde tape, placer den og fjern beskyttelsespapiret. Så er du allerede godt kørende i forholdt til alt, hvad der omhandler papirpynt, kort, jule- og påskepynt, og scrapbooking.

Folk vil spørge ind til, hvordan du pludselig har tid til at være så kreativ. Det ene personlige kort efter det andet, får du sendt afsted, julepyntet har du lavet før tid, og du er lige gået i gang med idéen til din nye scrapbook. Hemmeligheden til din blomstrende kreativitetsglæde, vil du gerne dele. Det er dobbeltklæbende tape! Klæbeproduktet har gjort underværker for dit kreative arbejde, hvor mange ting er blevet gjort meget lettere. Nu prøver du bare at overbevise andre om, at man aldrig må gå ned på det dobbeltklæbende tape.

Specifikationer
Varenummer24633
Enhedrl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167932483
Detailmængde 1 rl.
Indholdsmængde 10 m
B 6 mm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.