Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Cellofan

Varenummer:
20342

Cellofan

Varenummer:
20342
314,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Rulle med klar cellofan, der kan gøre dine indpakningsdrømme til virkelighed.

Hvad end det er gavekurven med gennemtænkte snacks til den søde tand eller den kreative gave med masser af personlighed, kan det hele nemt og hurtigt omsvøbes i cellofan. Cellofan er nemlig gavegiverens bedsteven. Det er det første, du tyer til, når det traditionelle gavepapir simpelthen ikke er gaven værdig. Din nøje udvalgte gave skal nemlig kunne ses, beskues og beundres gennem det gennemsigtige cellofan.

Du lægger blod, sved og tårer i at finde den perfekte gave, men den forsvinder i mængden gaver på gavebordet. Men vent! Denne gang har du pakket gaven ind i cellofan, og gaveindpakningen er næsten et kunstværk i sig selv. Så nu står din gave som et festligt pift blandt de andre gaver i traditionelt gavepapir. Ikke alene beundrer resten af selskabet dine skarpe evner som gavefinder, men du har også, som den betænksomme gæst du er, sparet værten for en gaveudpakning. Tid, som nu i stedet kan bruges blandt de herlige gæster på konfirmationsdagen, brylluppet eller fødselsdagen.

Specifikationer
Varenummer20342
Enhedrl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167042571
Detailmængde 1 rl.
Indholdsmængde 200 m
B 70 cm

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.