Mungyo oliepastel og akvarelkridt

Mungyo er et brand som laver højpigmenteret soft oliepastel i virkelig god skole- og institutionskvalitet. Hos Creativ Company finder du flere sortimenter med Mungyo oliepasteller.

7 varer

pr. side
Stigende orden

7 varer

pr. side
Stigende orden

Mungyo oliepastel i god kvalitet

Er du på udkig efter oliepasteller, skal du prøve Mungyos pasteller. Mungyo laver højpigmenterede og lysægte oliepasteller i super god studiekvalitet. Oliepastellerne er perfekte til at lave flotte farvestrålende billeder, og kan bruges af både børn og voksne.

Hos Creativ Company finder du et stort udvalg af Mungyos produkter, og kan finde sæt med op til 48 forskellige farver i.

I sortimentet finder du også Mungyo akvarelkridt. De vandopløselige akvarelkridt er udarbejdet i højpigmenteret studiekvalitet. De vandopløselige akvarelkridt, har gode farveblandingsegenskaber, som giver dig mulighed for at lave imponerende detaljer og effekter.

Mungyos oliepasteller og akvarelkridt fås også i junior-udgaver, som er speciallavet til brug af børn. Her får du eksempelvis større pasteller, som er nemmere at håndtere for mindre hænder.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.