Montana spraymaling

Montana er et mærke af professionel spraymaling i lysægte kunstnerkvalitet. Deres spraymaling er hurtigtørrende, vejrbestandig og hæfter på de fleste overflader. Hos Creativ Company kan du købe et stort udvalg af Montana Gold spraymaling i mange farver.

Montana
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Stort udvalg af Montana spraymaling

Er du på udkig efter en god spramaling i højeste kvalitet, skal du kigge nærmere på Montanas spraymaling. Her får du en spramaling i højeste kvalitet, som kan bruges til bl.a. kunstværker.

Professionel Montana GOLD spraymaling

Montanas GOLD spraymaling, er en akrylmaling ,der hæfter på de fleste overflader. Den tørrer silkemat og i en højpigmenteret og lysægte kunstnerkvalitet. Bedste resultat opnås ved at sprøjte med en afstand på 30 cm. Efter brug vendes dåsen på hovedet og spray til der kun kommer gas ud. Derved undgås at dysen bliver stoppet.

GOLD-serien indeholder en lang række farver, som giver dig mulighed for at lave flotte kunstværker, gavlmalerier og grafitti.

Køb farverne enkeltvist eller i en samlet pakke med 12 flotte farver.

Slut af med Montana Varnish spraylak

Skal dine malerier holde ekstra godt, skal du slutte ag med en gang spraylak. Montana spraylak er en hurtigtørrende og vejrbestandig lak med ensartet glans, der bør påføres i flere tynde lag for det bedste resultat. Lakken indeholder UV-beskyttelse, der modvirker falmning. Akrylbasen giver en stærk og fleksibel overflade, der ikke krakellerer.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.