Fiskars sakse og skæreværktøj

Fiskars er en velkendt virksomhed, som nærmest er blevet synonym med sakse. Fiskars har i generationer leveret hobbyværkøj, som sakse og knive til erhverv, skoler og private. Hos Creativ Company finder du et stort udvalg af Fiskars' produkter. Køb bl.a. Fiskars sakse, skæremaskiner, hobbyknive og stansejern

Fiskars
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Fiskars sakse

Stort udvalg af sakse og specialsakse fra FiskarsFiskars er næsten et synonym for sakse. De fleste har en Fiskars saks i hjemmet, eller har brugt en i skoletiden, under uddannelse eller på arbejdet. Fiskars sakse, ofte med det velkendte orange håndtag, har været brugt i generationer her i Danmark. Med god grund.

Fiskars er kendt for at lave sakse i høj kvalitet til både professionelt og hobbybrug. Det er sakse med en rigtig god holdbarhed og en uovertruffen skæreevne.

Her hos Creativ Company finder du et stort udvalg af sakse fra Fiskars. Der er sakse til næste alle behov inden for hobby og kreativtitet. Hvad enten du skal klippe i papir, karton, stof eller noget helt fjerde.

Du finder bl.a.:

  • Fiskars universalsakse
  • Fiskars mønstersakse
  • Fiskars junior- og børnesakse
  • Fiskars skræddersakse
  • Fiskars sysakse

Saksene fås i både standardudgaver, til små fingre, med ergonomiske håndtag og til højrehåndede og ventrehåndede.

Se på listen her for at finde vores store udvalg af Fiskars sakse.

Børnesakse

Fiskars børnesaks med dyremotivBørnesakse og juniorsakse er sakse, der er speciallavet til brug af børn. Fiskars laver børnesakse til de mindste børn, som er designet, så de er sværere at komme galt afsted med. Børnesakse fås også i forskellige motiver, og med forskellige mønsterklip, så de mindste nemt kan klippe et gækkebrev, eller lave flotte kunstværker til mor og far.

Blandt udvalget af juniorsakse er der også skolesakse, som er oplagt til brug i børnehaver, skoler og institutioner med mindre børn. Skolesakse er gode universalsakse, der klipper effektivt i eksempelvis papir, pap og karton.

Skæremaskiner

Fiskars laver desuden også en række gode skæremaskiner, som du kan bruge til at skøre papir og karton med. I vores sortiment finder du bl.a. en højpræcisions skæremaskine fra Fiskars med påtrykte hjælpelinier og udsvingslineal til store papirformat. Vi har også den klassiske guillotine-skærer, som nemt lader dig skære papiret til.

Skæremaskinerne fås i flere størrelser, så der er noget til brug i privaten eller i skole, erhverv og på institutioner.

Fiskars hobbyknive

Blandt vores udvalg af Fiskars hobbyprodukter, finder du flere forskellige hobbyknive, rulleknive og kunstnerknive. Det er hobbyknive i den velkendte Fiskars kvalitet, som kan bruges til både hobby og professionelt brug.

Vi har hobbyknive til alverdens typer hobbyprojekter, der kan skære i de fleste slags materialer. Der kan også tilkøbes ekstra knivblade til hobbyknivene.

Med en Fiskars kunstnerkniv kan du skære superdetaljeret ud i bl.a. karton, papir, mosgummi, læderpapir, pergament og meget mere. Du kan også finde en FingerTip kniv, som er en smart og brugbar fingerkniv fra Fiskars, som skærer der hvor fingeren peger.

En rullekniv eller rulleskærer er rigtig god til specielt tekstiler, hvor du nemt kan skære flere lag stof med en Fiskars rullekniv. Vi sælger flere slags rullenive og ekstra rulleskærerblade i titanium.

Find også skæreunderlag, så du ikke skærer ned i dit bord.

Fiskars stansejern og power punches

I vores sortiment af produkter fra Fiskars, finder du også en række power punches. Fiskars power punches er kraftigt stansejern, som kan bruges til udstansning af mønstre. De kraftige stansjern kan bruges til f.eks. kork, træfiner, kunstlæder, bølgepap, karton, mosgummi, papir, tyndt aluminium, plastik og krympeplader.

Se på det enkelte stansjerne, hvor tykt et lag den kan klare at udstanse.


Classic Fiskars Skræddersaks til at klippe i stof og tekstil Fiskars Kidzors mønstersakse klipper i mønster Fiskars kunstnerkniv til præcisionsarbejde og papirpynt Fiskars skæremaskine til lige snit af papir og karton

Papir og karton til kreative projekter

Når du har valgt den rigtige saks, har du måske også brug for nogle materialer til at klippe i. Her hos Creativ Company finder du både papir og karton, mosgummi, stof og tekstiler og meget andet. Se vores store udvalg af hobbyartikler her.

Hyppige spørgsmål til vores Fiskars produkter

Kan højrehåndede og venstrehåndede bruge samme slags saks?
Vi har sakse som kan bruges af både højre- og venstrehåndede. Men du vil opnå det mest præcise resultat, hvis du vælger en Fiskars saks, som er specialdesignet til brug med en bestemt hånd. Den giver et bedre greb, og ligger mere ergonomisk korrekt i din hånd.

Hvilken slags saks skal jeg vælge?
Hvilken saks du skal vælge, afhænger af hvad du skal bruge den til. I langt de fleste tilfælde kan en Fiskars universalsaks bruges. Den klipper i de fleste materialer. Skal du klippe meget i tekstiler, kan det give mening at vælge en sysaks eller skræddersaks.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.