Dana Lim

Dana lim er én af Danmarks største og mest kendte producenter af forskellige lim-, spartel- og fugemasser. Hos Creativ Company finder du et stort udvalg af Dana lim og andre klistrende masser, der skaber holdbare resultater i dine hobbyprojekter. Her er fx den kendte Dana skolelim og limstift, ligesom vi også har Dana montagelim samt universallim, tapetklister m.m. fra Dana.

Dana Lim
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Stort udvalg af Dana lim

Her hos Creativ Company finder du et stort udvalg af Dana Lim's limprodukter til hobby- og skolebrug. Vi har alt det du skal bruge til dine projekter.

I vores sortiment fra Dana Lim, finder du bl.a. den velkendte Dana Skolelim, universallim, trælim og kontaktlim.

Dana Lim der kan lime lidt af hvert

Hvilken lim du skal vælge, afhænger af hvad du skal lime sammen. Der kan være stor forskel på, hvad den enkelte type lim er bedst til. I sortimentet med Dana Lim, finder du lim som er gode til lidt af hvert.

Aqua Universallim
Aqua Universallim er en alsidig, vandbaseret Super Hobby lim fra Dana Lim. Den giver en klar og stærk limfuge på sten, glas, træ, tekstiler, papir og mosgummi.

Universallim
Dana Lims Universallim er limen med den velkendte gule tube. Universallimen anvendes til limning af træ, metal, glas, porcelæn, sten, skind, karton og tekstiler.

Kontaktlim
En anden af Dana Lims klassikere er den letflydende og alsidige kontaktlim. Kontaktlim anvendes til tætte og porøse materialer. Giver en stærk og fleksibel, samt vand- og varmebestandig limfuge.

Skolelim
Skolelimen er en klassiker, som har været brugt af børn i generationer. Den alsidige lim er let at bruge for børn, og anvendes på skoler, børnehaver og institutioner over hele landet. Dana Lim skolelim er en vandbaseret, hvid lim til bl.a. pap, papir, stof og træ. Limen giver en klar og hård limfuge. Den er desuden vandopløselig og let at afvaske.

Dana limstift
Dana Lims limstifter er perfekte til dig, der vil lime karton, papir, foto m.m. Den hvide limstift tørrer klart op. Limstifterne er perfekte til både hobbyprojekter og til brug i skoler, børnehaver og institutioner.

Trælim
Dana Lims vandbaserede, hvide trælim er specielt udviklet til indendørs brug. Den er effektiv til sammenlimning af træ.

Se også vores øvrige Dana Lim produkter som eks. tapetklister, tekstillim, epoxy lim, montagelim og bogbinderlim.

Er du på udkig efter limpistoler og limstænger, har vi også det.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.