Caran D'ache Neocolor

Caran d'Ache er et schweizisk mærke indenfor kunstmaterialer og skriveredskaber. Caran D'Ache laver en bred vifte af produkter såsom farvede blyanter, farveblyanter, pasteller, kuglepenne og markører. Hos Creativ Company kan du bl.a købe vokspasteller og akvarelblyanter fra Caran D'Ache – alle i den velkendte kvalitet med imponerende farveegenskaber.

Varer 1-36 af 49

Side
pr. side
Stigende orden

Varer 1-36 af 49

Side
pr. side
Stigende orden

Caran d'Ache vokspastel og farvekridt

Caran d'Ache er indbegrebet af produkter i høj kvalitet. De beskriver det selv som en farvernes schweizerkniv. Farver der er solide, og kan bruges til lidt af hvert.

Hos Creativ Company finder du et stor udvalg af farvekridt og vokspasteller fra Caran d'Ache, som har nogle imponerende farveegenskaber. Du kan finde dem i (næsten) alle regnbuens farver, og vælge mellem forskellige størrelser eller sæt med assorterede farver i.

Neocolor I og Neocolor II vokspasteller

Vi kan anbefale de populære Neocolor I og Neocolor II vokspasteller. Pastellerne fås både som vandopløselig akvarel vokspastel, der kan udmales med vand, og som vandfast og lysægte vokspastel, der kan bruges uden brug af vand. Akvareludgaven giver nogle lysægte nuancer med imponerende farve- og blandingsegenskaber.

Caran d'Ache er kendetegnet ved at være højpigmenteret og lysægte vokspastel i studiekvalitet.

Caran d'Ache Supracolor II farveblyanter til akvarel

Vil du gerne arbejde med akvarelmaleri, skal du prøve Supracolor II akvarelblyanterne fra Caran d'Ache. Det er bløde og vandopløselige akvarelfarveblyanter i den velkendte kvalitet med fremragende uigennemsigtighed.

Vi tilbyder også et stort udvalg af akvarelpapir, som du kan bruge med dine Caran d'Ache farveblyanter.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.