A-Color akrylmaling

A-color har et stort sortiment af maling til børn i skoler, institutioner og derhjemme. A-color laver bl.a. vandbaseret akrylmaling og vandbaseret lakmaling, som kan bruges på langt de fleste typer overflader. Her hos Creativ Company finder du et stort udvalg af maling fra A-color.

Varer 1-36 af 56

Side
pr. side
Stigende orden

Varer 1-36 af 56

Side
pr. side
Stigende orden

Stort udvalg af A-Color maling

A-Color maling er en god maling som er meget velegnet til brug i skole, institution og hobby derhjemme. Malingens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne.

Her på shoppen finder du et stort udvalg af A-Color maling i alverdens farver. Køb farverne enkeltvis eller i sortimenter med assorterede farver.

A-Color Glass maling

A-Color Glass er som navnet antyder, velegnet til bl.a maling på glas. Malingen er en transparent, vandbaseret, blank allround lakmaling, der hæfter på bl.a. glas, porcelæn, terrakotta, plast, gips m.m. Efter lufttørring, kan emnet aftørres med fugtig klud. Brug denne transparente glas- og porcelænsmaling, i de smukke intense farver, på transparente eller lyse emner. Fx glas og hvid porcelæn.

A-Color Skolemaling / plakatmaling

Malingen er perfekt til brug af bl.a. skolebørne og børnehavebørn. Malingen er en halvtransparent, vandbaseret blank akrylmaling i god kvalitet. Denne blanke maling er især udviklet til børns billedarbejde på hvidt papir, karton og kardus - og er derfor også populært kaldet plakatmaling. Herudover er den velegnet på andre lyse overflader, fx malerplader, gips, pulp, styropor, vatemner, hvide plastmasker, lys terrakotta m.m. En super populær maling til børn i skoler, institutioner og derhjemme.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.