Bordløber

Varenummer:
593003

Bordløber

Varenummer:
593003
76,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indbydende bordløber i 100% polyester til dig, der mangler et smukt samlingspunkt på langs af bordet.

Brug bordløberen direkte på dit træbord, eller brug den ovenpå en dug, når du skal dækkes op til større selskaber. Klip blot løberen i den ønskede længde med en saks. Hvis uheldet er ude, kan du vaske bordløberen af med en våd klud og lidt sæbe, da den ikke tåler vaskemaskine. Så er den hurtig klar igen til at dekorere den næste fests borde.

En bordløber kan lægge an til mange forskellige stemninger:.

  • Skab en romantiske middag med levende lys, klassisk dug og foldede servietter - og tilføj bordløberen som prikken over i'et
  • Gør det smukke bryllup endnu smukkere med bordkort og crepeblomster, som matcher den klassiske bordløber
  • Nyd et elegant udtryk til hverdagens måltider, og placer bordløberen på det bare spisebord
.

En bordløber er prikken over i'et på et smukt, opdækket bord? Din gæster vil se, at du har øje for detaljen, for det lyser ud af den harmoniske bordudsmykning, hvor der er tænkt på hver enkel detalje. Alt matcher, lige fra farven på bordløberen til farven på ballonerne, bordkortene og pomponerne. De professionelle festarrangører har intent på dig, når du først er i besiddelse af din kreative værktøjskasse. Bordløberen kan dog også være et frisk pust på spisebordet derhjemme, hvor den kan sætte rammen for en hyggelig middag med familien.

Specifikationer
Varenummer593003
Enhedrl.
SæsonKreativ jul
Ean nummer5707167989401
Detailmængde 1 rl.
Indholdsmængde 10 m
B 30 cm
Farve rød

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.