Bordløber

Varenummer:
593021

Bordløber

Varenummer:
593021
70,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Indbydende bordløber i 100% polyester til dig, der mangler et smukt samlingspunkt på langs af bordet.

En bordløber er en flot detalje på det dekorerede festbord. Det lange stykke tekstil må ikke undervurderes, da den i al sin enkelthed kan indbyde til kreativ og elegant bordopdækning. Brug den direkte på dit træbord eller brug den ovenpå en dug, når du skal dækkes op til større selskaber. Klip blot løberen i den ønskede længde med en saks. Hvis uheldet er ude, kan du vaske bordløberen af med en våd klud og lidt sæbe, da den ikke tåler vaskemaskine. Så er den hurtig klar igen til at dekorere den næste fests borde.

Levende lys, klassisk dug og foldede servietter på række - hvad mangler der mere? En bordløber, selvfølgelig! Med den er du godt på vej til at sætte rammen for en hyggelig, mindeværdig dag, hvad enten det er til fødselsdagen, barnedåben eller brylluppet. Gæsterne kommer og overøser dig med ros, der smigrende for en ukronede pyntedronning som dig. De kan se, at du har øje for detaljen, hvilket lyser ud af den harmoniske sammensætning af pynt. Du har simpelthen tænkt på det hele. Alt matcher, lige fra farven på bordløberen til farven på ballonerne, bordkortene og pomponerne. De professionelle festarrangører har intent på dig, for er du i besiddelse af din kreative værktøjskasse kan intent slå dig ud. Husk at bringe lidt af de dekorative festligheder hjem. Brug med fordel bordløberen som et dekorativt tilbehør til spisebordet derhjemme, når du vil indbyde din partner til en romantisk middag.

Specifikationer
Varenummer593021
FarveHvid
BrandHappy Moments
Enhedrl.
Ean nummer5712854050036
Detailmængde 1 rl.
Indholdsmængde 10 m
B 30 cm
Farveråhvid

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.