Akrylmaling Glitter

1 Fl., 500 ml, Limegrøn
#32504
#32504
0% of 100
0
0
122,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 12 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Vandbaseret akrylmaling i rigtig god kvalitet. Transparente farver med glittereffekt. Velegnet som maling og glittereffekt på pap, papir, gips, terrakotta og andre lyse emner.

Du går aldrig fejl af vores gode akrylmaling – slet ikke, når den kommer med glittereffekt. Mal, rul eller dup den på, og brug den på sugende overflader – fx hvidt papir, karton, kardus, gips, pulp og styropor. Jo mere sugende overflade, jo mere intens bliver farverne og glittereffekten. Akrylmalingen kan med fordel inddrages i enhver kreativ idé i skolen, på institutionen eller derhjemme..

Tænk bare på alle de kunstværker, du har i vente, når malerglæden for alvor sætter ind. Dit yndlingsbillede bliver pludselig det maleri, du selv har brugt timevis af fordybelse på at male. Det er nemlig helt sit eget. Du så også, hvor sjovt børnene havde det med at male løs på deres egne plastmasker. Akrylmalingen gav tilmed liv til de hjemmelavede figurer af pulp. De manglede noget farve, der kunne give dem lidt karakter. Det er nærmest garanteret, at når du byder farvemalingen indenfor i dit hjem, myldrer de kreative idéer frem. Snart har du skabt det ene kunstværk efter det andet. Den rigtige maling gør nemlig enhver til en stor kunstner.

Specifikationer
Varenummer32504
BrandCreativ Company
Enhedfl.
EAN5712854150743
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 500 ml
Farve limegrøn
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Vær venlig Log ind eller Opret en konto
Mark image
A-mærke - Produktet begrænser såvel miljøbelastning som sundhedsskadelige bivirkninger hos børn, unge og voksne. Produktet overholder gældende lovgivning samt skærpede krav fremsat af Fællesrådet For Formnings- og Hobbymaterialer.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.