A-Color Glass

Varenummer:
31395

A-Color Glass

Varenummer:
31395
30,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Transparent, vandbaseret, blank allround lakmaling, der hæfter på glas, porcelæn, terrakotta, plast, gips m.m. Efter lufttørring, kan emnet aftørres med fugtig klud.

Denne maling kan påføres med pensel, duppes på med en skumstencil eller rulles på med en skum malerrulle. På helt blanke og glatte overflader binder farven bedst, hvis disse er rene og fedtfri. Det dekorerede emne lufttørrer og overfladen er hærdet efter 24 timer. (Malingen tåler ikke varmehærdning). Værktøj rengøres i lunken vand..

Brug denne transparente glas- og porcelænsmaling, i de smukke intense farver, på transparente eller lyse emner. Fx glas og hvid porcelæn, hvid eller transparent plast, spejl m.m. som den binder fint på. Malingen er desuden virkelig smuk på rå og sugende flader, som fx lys terrakotta, gips, hvidt papir og karton m.m. Malingens A-miljømærkning er din tryghed, for at produktet opfylder ekstra skrappe krav, omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både voksne og små børn

Specifikationer
Varenummer31395
BrandA-color
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167846612
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 30 ml
Farve turkis

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.