Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

White Limstift

Varenummer:
39045

White Limstift

Varenummer:
39045
15,50 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-11-08)
Skift variant

Hvid limstift til de sjove klippe klistre projekter med papir og karton

Man behøver ikke at være den engageret hobbyist for at kende limstiftens sande værdi. Du kender sikkert den klassiske hobbylimstift fra skoletiden, hvor den sikrede mange projekters sammenhængskraft, men i dag er den ikke blevet mindre vigtig. Tværtimod. Den er et basisredskab i hobbyuniverset og har sit faste hjem i din kreative værktøjskasse - og der flytter den ikke fra lige foreløbig! For den bliver ihærdigt brugt af både store og små, når den månedlige krea-dag byder på spændende klip og klister projekter. Den hvide limstift har nemlig en forkærlighed for de ru og sugende overflader og finder derfor sit perfekte match i papir, karton og glansbilleder. Ender det flot papirkunst, men klistrede finger, kan du finde tryghed i limens A-miljømærkning, som betyder, at den opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne,

Du er altid at finde i hobbyrummet, når en ny sæson står for døren. I dit hoved myldrer det frem med nye idéer, der alle kræver sin strejf med limstiften. Det er godt, du har den liggende fast i din krea-kasse. Med den hvide limstift i hånden, begynder idéerne at flyde og fordybelsen begynder. Tiden flyver afsted med det samme, du begynder at kreere med alt, hvad du kan finde af papir og karton i skabe og skuffer. I december måned findes limen på spisebordet, der er blevet jeres fælles værksted for hjemmelavede julepynt.

Specifikationer
Varenummer39045
Enhedstk.
Ean nummer5707167207727
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
Motiv/form rund

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.