Vandfarve

Varenummer:
34577

Vandfarve

Varenummer:
34577
43,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Transparente tempera vandfarver i blokform og god kvalitet med fint pigmentindhold.

Farverne bruges med vand og en robust pensel på hvidt sugende papir eller kardus. Hjælp små børn første gang vandfarverne skal bruges: Det kan være svært for de mindste børn at få "hul" på farveblokkenes nye glatte overflade. Det klares nemt ved at køre en våd, robust pensel rundt i overfladen, indtil denne ikke er glat mere.

Farveblokkene består af formpresset tempera pigmenter, som tørrer mat og ikke-permanente op. Disse vandfarver er populære til små børns første billeder med akvarel, og pigmenterne vaskes nemt af det meste tøj. Farvernes A-miljømærkning er din tryghed for at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne

Specifikationer
Varenummer34577
FarveHvid
BrandColortime
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167406823
Detailmængde 6 stk.
Indholdsmængde 6 stk.
H 19 mm
diam. 57 mm
Farvehvid

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.