MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Vokset væge

Varenummer:
73313

Vokset væge

Varenummer:
73313
76,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Flad bomuldsvæge behandlet med afstivende voks og med en lille aluplade for enden - perfekt til hjemmelavede stearinlys.

Beskrivelse

Skæret fra hjemmelavede stearinlys er stemningsgivende og er gode til de mørke vintermorgner og lune sommeraftner - så gå straks i gang med at støbe!

 Sådan støber du dine egne lys:

  • Hæld en anelse lysmasse ned i formens eller lysglassets bund, og placer vægens lille plade i formens midte. Dermed fungerer lysmassen som en slags lim og holder vægen på plads
  • Sørg for at vægen står lige op, når den varme lysmasse forsigtigt hældes i formen. Lad lidt af vægen stikke op over lysmassen, så lyset efterfølgende kan tændes 
  • Lad afkøle

 

Kreative muligheder

Pynt lysglassene på forskellige måder, og gør klar til masser af hyggestunder:

  • Dekorer et lysglas med tørrede blomster fra haven eller naturen
  • Bring julestemningen indenfor med kanelstænger og tørrede appelsiner, som du binder rundt om lysglassene med natursnor – og lad juleduften sprede sig i hele hjemmet
  • Brug en glas- og porcelænstusch, og tegn søde motiver rundt om på glasset

Specifikationer
Varenummer73313
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167120514
Detailmængde 50 stk.
Indholdsmængde 50 stk.
L 10 cm
tykkelse 2 mm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.