Vivi Gade

Vivi Gade – eksklusivt, skandinavisk design

Udforsk Vivi Gades univers med et bredt udvalg af designpapir, papirpynt, produkter til lav selv kort og produkter til kreativ gaveindpakning. Vivi Gade design kollektioner er skandinaviske designs, der drager inspiration fra hele den virkelige verden og eventyrenes verden.

Vivi Gade består af tre stærke kollektioner:

  • Den røde kollektion er fyldt med nostalgi og hygge med et nutidigt udtryk, så hvis du elsker en traditionel jul, er den røde kollektion helt sikkert noget for dig.
  • Den sorte kollektion er til dig, der glad for det klassiske sort-hvide look med diplomatiske grå nuancer og enkelte blå detaljer.
  • Den lyse kollektion er romantik, fine blonder og elegante harmonier af hvid, guld og lyserød. Perfekt til dig, der vil sprede en let og romantisk stemning.

 

Vælg din yndlings Vivi Gade design kollektion

Alle produkterne er af bedste kvalitet og kan kombineres på utallige måder for at give et unikt og stilfuldt udtryk - både indenfor den enkelte kollektion, men også på tværs af kollektionerne. Du kan se alle Vivi Gades produkter her.

 

Få masser af idéer med Vivi Gade

Bliv inspireret af Vivi Gades store samling af spændende idéer til kortfremstilling, gaveindpakning og papirpynt. Lav selv kort med smukke motiver, så de passer til din kreative gaveindpakning. Hyg dig med at lave stemningsfuldt papirpynt til hjemmet eller glæd dine venner og familie med den fine pynt. Du får masser af tips, guides og gode idéer i vores tre inspirationskategorier: