Vandflaske

Varenummer:
558770

Vandflaske

Varenummer:
558770
54,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Sæt dit personlige præg på denne genanvendelige vandflaske af klart glas, som har låg af bambus. Dekorer nemt glasset med glas- og porcelænstusch og lign., mens bambuslåget fx kan dekoreres med elbrænder. Et godt alternativ til engangsflaskerne.

Selve glasset kan du dekorere med fx glas- og porcelænstusch, ligesom du kan dekorere bambuslåget med fx elbrænder. Inden dekoration med glas- og porcelænstusch bør vandflasken være ren, tør og fedtfri. Herved binder farven optimalt på overfladen. For at dekorationen holder til daglig brug og rengøring, anbefaler vi, at du vælger en type tusch, der tåler maskinopvask efter varmehærdning i en alm. ovn (husk at fjerne låget inden varmehærdning i ovn). Brug din personlige og unikke drikkeflaske til drikkevarer igen og igen – fx når du er på farten. – Et personligt og miljøbevidst alternativ til de forurenende plastikflasker

Specifikationer
Varenummer558770
Enhedstk.
Ean nummer5712854450348
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
H 22 cm
diam. 6,7 cm
Træsort bambus
indeholder 500 ml

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.