Vælg efter aktivitet

Her på siden finder du masser af kreative aktiviteter, som er fyldt med læring og fordybelse – du kan lave ting med glitter, filt, perler, ler og meget mere. Vælg DIY-kit alt efter, hvilken aktivitet du ønsker at lave, og gå herefter i gang med at kreere. Æskerne indeholder alle de materialer du skal bruge, og sikrer at du kommer godt fra start.

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreative aktiviteter

Når ferien er forbi, og hverdagen så småt starter op igen, savner vi ofte de mange hyggelige aktiviteter, som hører ferien til - både dem hvor vi kunne sidde fordybet i timevis, og dem som samlede hele familien omkring bordet. I stedet bliver den hektiske hverdag fyldt op med pligter og praktiske gøremål - men hvem siger, at du ikke også kan få kreativitet ind i hverdagen? Normalt kræver det stor forberedelsestid at finde alle de rigtige materialer til de aktiviteter, du ønsker at sætte i gang. Men det behøver det ikke. Faktisk kan kreative aktiviteter være nemme og ligetil, hvis du vælger vores DIY kits. I vores forskellige DIY kits har vi samlet alle de hobbyartikler, du skal bruge – og det hele er nøje udvalgt, så du kommer godt fra start med aktiviteterne. Du kan følge vejledningen, som er inkluderet i alle vores DIY kits. Den sørger for at guide dig fra start til slut, og derfor egner vores DIY kits sig til nybegyndere såvel som øvede.

  

DIY kits til enhver smag

Har du en lille hobbyist gemt i maven, som elsker håndarbejde og gerne vil lære en ny teknik eller to? Så har både Mini DIY kits, Start DIY Kits og de helt klassiske DIY Kits, som tilbyder kreative aktiviteter af enhver slags – og du vil helt sikkert kunne finde flere, som du gerne vil prøve:

 

  •  Nålefilt

 Blød uld mellem hænderne og hyggelige aftener i stuens bedste lænestol - det lyder da ikke helt dårligt vel? Med vores DIY kits med nålefilt kan du nemt lave flotte figurer og søde pyntting til dit hjem. I disse færdigpakkede æsker har vi nemlig samlet uld, filtenåle og fleece m.m., som du skal du bruge til den enkelte aktivitet. 

 

  • Modellering 

Selvhærdende modelleringsmasser er rent guf for både børn og voksne, der ønsker en aktivitet fyldt med kreativitet og mange muligheder. De fleksible materialer, Silk Clay® og Foam Clay®, kan hele familien nyde godt af. Det kan let formes til alverdens ting og figurer. 

 

  • Perler og smykkedele 

Drømmer du om at lave din egne perlesmykker, men ikke helt ved hvor du skal starte? Så hjælper vores startsæt og DIY kits til smykkefremstilling dig godt på vej. Her er alle perler og smykkedele inkluderet i æsken, så du frit kan gå i gang med at skabe armbånd, halskæder og øreringe til dig selv eller en du har kær. 

 

  • Karton og papir

 Det er svært at komme udenom klippe-klistre-projekter, når man nærmer sig årets mange højtider. Med karton og papir har du masser af muligheder for at kreere en lang række af pynt til hjemmet – og har du brug for inspiration eller hjælp til at komme i gang, er vores DIY kits med karton og papir et supergodt sted at starte.

 

AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Er der noget vores æsker af DIY kits er særligt gode til, så er det at samle hele familien. Vi ved nemlig, at både børn og voksne er vilde med aktiviteter, hvor de kan få lov at bruge deres kreativitet. Det kan være små pynteting, som figurer af selvhærdende eller smykker af farvestrålende perler. Så mangler du inspiration til aktiviteter fyldt med kreativitet, som hele familien kan være med til, er vores DIY kits helt perfekte. Udforsk vores store udvalg her på siden, og gør klar til masser af familiehygge. 

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.