Vægophæng af læderpapir, rørflet og raffia papirgarn

#v15861

Lav et vægophæng med et naturligt udtryk. Brug læderpapir og fin rattan som baggrund, og flet med flettestrimler af læderpapir og raffia papirgarn på forsiden. Opdel ophænget i felter og tilføj frynser nederst.

Vælg produkter til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Brug et helt stykke fin rørflet på 50 x 40 cm. Glat det ud ved at dampstryge det under et fugtigt viskestykke. Tegn ønskede felter op til flet og frynser med blyant og lineal. Klip mange stykker raffia papirgarn på 25 cm og fyld området med frynser ved at tråde papirgarnet på en strikkenål og sy dem i hvert andet hul i rørfletten. Sy oppe fra og ned, sy tilbage i samme hul og lav en løkke. Træk enderne igennem løkken og stram til. Forskyd rækkerne hvor frynserne sættes i, så det dækker bunden af ophænget.
Guide step %d
2   Sy med raffia papirgarn i rørfletten, så der kan væves strimler af læderpapir heri. Sy over 4 huller på forsiden og under 2 huller på bagsiden. Lav to rækker ved siden af hinanden med et hul i mellem som vist på billedet.
Guide step %d
3   Klip flettestrimlerne skrå, så de passer til vægophænget. Væv dem ind under papirgarnet og klip strimlerne af i den yderste lige kant, når strimlen er på plads og har den korrekte længde.
Guide step %d
4   Klip et stykke læderpapir på 60 cm med fuld bredde. Lav et ombuk på 6 cm i toppen, der skal blive til en løbegang til pinden. Lav huller på 2 mm med 2 cm mellemrum med en screw punch gennem begge lag læderpapir. Start ca. 1 cm fra yderkanten. Lav også huller i bunden af læderpapiret.
Guide step %d
5   Glat både rørflet og læderpapir, og damp det gerne under et fugtigt viskestykke med et strygejern. Sy læderpapir og rørflet sammen i bunden med hullerne i læderpapiret. Ri det sammen med raffia papirgarn.
Guide step %d
6   Glat læderpapir og rørflet, og brug evt. nogle store klemmer til at holde det stramt ud i toppen. Sy læderpapir og rørflet sammen med raffia papirgarn med stikkesting.
Guide step %d
7   Monter en pind i løbegangen og bind en snor til ophæng i de to øskner.
Allerede tilmeldt? Download skabelonen
Gå også på opdagelse i:
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.