Udstansede huse og træer

Varenummer:
29040

Udstansede huse og træer

Varenummer:
29040
41,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2022-01-17)

Indhold: 12 ark i 175 g karton med 18 stk. udstansede huse, 6 stk. udstansede træer og 24 udstansede tags..

Udfold kreativiteten, og byg fx din egen by med disse udstansede huse og træer i kvistkarton, som du let kan samle og dekorere med tusch, glitterlim, stickers og lign.

Dekorer emnerne inden de samles, da det er nemmest. Afhængigt at det ønskede udtryk kan du dekorere dem med fx Plus Color tusch, stickers og lign. Du kan også let lime forskellig pynt på vha. limstift eller lim/klæbemassen Sticky Base. Emnerne er desuden lette at samle uden brug af lim.

Brug de udstansede huse og træer til fx et kalenderlandskab eller en julekalender, hvor de kan gemme på små, hyggelige overraskelser. Hvem ved – måske der bor et par små nisser i husene? Emnerne kan også bruges til ophæng eller til et sjovt byg-en-by-projekt. Her er rig mulighed for at lade kreativiteten og fantasien få frit spil.

inkl. inspiration

Specifikationer
Varenummer29040
Enhedsæt
Ean nummer5712854452861
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
H 5,7-10 cm cm

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.