Tæl ned til jul med nissen

Har I en lille nisse boende i december? Brug nissedøren og dens (måske usynlige) nisse til at fortælle historier for familiens mindste gennem hele december – og skab et hyggeligt nisselandskab omkring nissedøren. Vores nye nissedørs-pakke giver dig mange søde nisseaktiviteter. Du kan også købe vores Mini DIY Kits, som indeholder en enkelt, fin aktivitet eller gå på jagt på vores hjemmeside efter nisseidéer. Nedtællingen til jul forsøder ventetiden for børnene, og der er rigtig mange sjove og søde aktiviteter og løjer, nissen kan lave – hænge vasketøj op, bygge en snemand, male et selvportræt – og pludselig over natten kan nissen have fået en have med trillebør, havestol, paddehatte og grantræer – eller måske et toiletskur eller en ny veranda.

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Børnene elsker Nissens dør og alle de sjove og finurlige ting i nissens magiske juleunivers. Nu kan I få endnu flere kits, som forsøder en lange ventetid til juleaften. Hvad mon Nissen har fundet på i dag?

Børnene elsker Nissens dør og alle de sjove og finurlige ting i nissens magiske juleunivers. Nu kan I få endnu flere kits, som forsøder en lange ventetid til juleaften. Hvad mon Nissen har fundet på i dag?

Leder du efter inspiration?

Leder du efter inspiration?

Se vores kreative kits

Vores kits giver dig alt det, du skal bruge – inklusiv alle produkter, vejledninger, videoer m.m.

Vores kits giver dig alt det, du skal bruge – inklusiv alle produkter, vejledninger, videoer m.m.

Alt til Nissens dør

Masser af idéer

Forsød ventetiden med masser af nisseløjer. Find inspiration i alle vores idéer til Nissens dør.

Masser af idéer

Forsød ventetiden med masser af nisseløjer. Find inspiration i alle vores idéer til Nissens dør.

Se vores nyeste idéer

Nissen flytter ind

Med en nissedør kan I få besøg af den sødeste, hyggeligste og frækkeste decembergæst – nemlig julenissen. Det er ikke bare en underholdende aktivitet for hele familien – det er også en aktivitet fyldt med muligheder. Når først døren er sat op, kan I skabe jeres eget lille juleunivers foran – med små juletræer, julebreve og julegaver. Her kan I tilføje flere ting løbende, så børnene kan se det lille univers vokse. Nissen kan f.eks. lave søde, små nissepligter – den kan bage, vaske tøj og bygge snemand. Men en ægte decembernisse kan også være drilsk og elsker at lave nissedrillerier i hjemmet. F.eks. kan ting blive væk, mælken kan blive blå og småkagerne kan blive spist. Alting kan ske, når nissen flytter ind.

Prøver I vores nissedør, kan nissen også flytte ind hos jer. I vores DIY Kit finder I alt, hvad I skal bruge – lige fra materialer, vejledning og inspiration. Bagefter kan I supplere med vores Mini DIY Kits, som er fyldt med små nisseaktiviteter. De kan gøre nedtællingen til jul ekstra hyggelig. Læs mere om dette herunder.

 

Nedtælling til jul

Selvom det er december, kan tiden op til jul føles lang – især for familiens mindste. Heldigvis kan du forsøde ventetiden med en masse nisseaktiviteter. Den ene dag bygger nissen måske en rebstige – og den anden dag bager den julekager. Pludselig kan børnene ikke vente med at stå op af sengen om morgenen – for hvad har nissen mon lavet, mens de sov. De daglige nissedrillerier og nisseaktiviteter giver børnene den perfekte nedtælling til jul – og slår både julekalenderen og kalenderlyset.

Mangler du inspiration til nissens små aktiviteter, kan du prøve vores Mini DIY Kits. Hvert kit har alt det, du skal bruge – både produkter, vejledning og videoer m.m. Du kan fx få det til at ligne at:

Du kan også gå på jagt efter nisseidéer på vores hjemmeside – her har vi samlet en masse forskellige i vores kreative univers. Find de idéer, du kan lide, og lad den hyggelige nedtælling begynde.

 

En hyggelig tradition for børn

Især børn elsker at få besøg af nissen i december – det skaber rum for fantasi og indlevelse – og er med til at gøre julen ekstra hyggelig. I kan sidde foran nissedøren og fortælle søde julehistorier om den drilagtige væsen og dens fortryllende univers – eller I kan lave risengrød, som I stiller frem til nissen. Måske lægger nissen endda en lille gave, hvis børnene har være ekstra søde. Små aktiviteter som disse er rigtig sjove for familiens yngste – og kan måske blive en årlig juletradition, som I laver sammen.

 

Inspiration til nissedrillerier

Ifølge gammel folketro er nissen et overnaturligt væsen, som er kendt for dens magiske evner – f.eks. dens evne til at spå om årets høst. I dag er nissen snarere forbundet med sjov, ballade og hyggelige drillerier. Dagene op til jul skal helst være fyldt med nissedrillerier – for børn elsker at se, hvad nissen har fundet på. Mangler du inspiration, har vi samlet sjove og søde nissedrillerier, du kan prøve:

  • Nissen har leget med toiletpapiret: Bind hjemmets ting ind i toiletpapir - såsom fjernbetjeningen, legetøjet eller fodtøjet.
  • Nissen har skiftet pærer: Skift pærerne på børneværelset ud med røde og grønne pærer, så værelset bliver lyst op med julefarver.
  • Nissen har farvet mælken blå: Dryp blå frugtfarve i mælken, og overrask børnene ved morgenmadsbordet.
  • Nissen har være i melet: Drys mel på bord eller gulv, og lav nissefodspor med en lille dukke eller en bamsesko.

Vi håber, at nissedrillerierne har givet dig lidt inspiration – og at du selv kommer i tanke om dine egne, unikke nissedrillerier.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.