Skab juleglæde i papir

Glæder du dig også til, det igen er tid til at fremtrylle fint julepynt til den klassiske jul? Smukke kræmmerhuse, røde julehjerter, søde engle og fine julestjerner pynter på juletræet og spreder juleglæde i dit hjem. Der findes næsten ikke noget hyggeligere end en jule-klippe-klistredag, hvor hele bordet bugner af smukt papir i julens dejlige farver. Du kan bruge vores kreative kits med fint papir og alle andre materialer til julepynt i papir, eller du kan købe vores nye, store julekit med materialer til julens smukkeste kræmmerhuse.

Spred juleglæde i dit hjem med fine julestjerner, smukke kræmmerhuse og søde engle.

Lav nemt julens klassiske pynt i papir

Alt til julepynt i papir

Masser af idéer


Elsker du at lave klassiske julepynt i papir? Lad dig inspirere af vores mange ideer og glæd dig til hyggelige stunder med julepapir, saks og lim.

Se vores nyeste idéer

Glæden ved julepynt

Jul er lig med røde hjerter, søde kræmmerhuse og lange guirlander i fine farver. Det hjemmelavede papirklip er en evig klassiker, som vender tilbage år efter år – og du kan sagtens lave det hele selv. Det er nemmere, end du tror, når først du har vores pakker. Prøv f.eks. vores klippepakke – i den får du alt, hvad du har brug for til at skabe stemningsfyldt juleklip – både materialer, skabeloner og inspiration. Eller prøv et kreativt mix fra vores udvalg – det er fyldt med papir i forskellige farver og mønstre – og billederne, der medfølger, kan du bruge som inspiration. Uanset hvilken pakke du vælger, er du sikret en masse juleklip – både den slags, der kan hænge på træet, og den slags, der kan pynte i vindueskarmen. Find vores forskellige pakker lige her.

Mangler du mere inspiration, kan du altid besøge vores juleunivers – her finder du masser af idéer til juleklip af papir.

 

Inspiration til julepynt

Papir er supernemt at arbejde med – du kan klippe i det, lime på det og folde det sammen – og så kan du ovenikøbet få det i et hav af forskellige farver og mønstre. Derfor er papir også det mest populære materiale at lave julepynt med.

Vidste du f.eks., at du kan lave julepynt af crepepapir? Crepepapir er et stort hit alle vegne og er utroligt fleksibelt at arbejde med. Du kan f.eks. lave den sødeste mistelten – og du kan naturligvis også lave en adventskrans af crepepapir. Begge er superfine som julepynt – misteltenen kan du placere i døråbningen, mens adventskransen kan hænge over julebordet – og når julen er ovre, kan du gemme dem væk til næste jul.

Men har du lyst til at lave lidt julepynt, som ikke kræver så meget? Så er disse julelys af papir det perfekte projekt for dig. Du klipper bare to ens stykker af hver form og farver, og limer det sammen med Sticky Base omkring en guldtråd – så har du de smukkeste lys til juletræet eller vindueskarmen. Tilføjer du lidt glitterlim til sidst, kan du få julelys, der glitrer i dæmpet lys.

Vi må selvfølgelig ikke glemme alt den tidløse julepynt, som er en klassiker på juletræet – her snakker vi om hjerter, kræmmerhuse, stjerner og trommer af papir. Vi har samlet nogle af favoritterne, så du kan finde inspiration i de allerbedste – du kan f.eks. lave:

Det er hjemmelavet juleklip som dette, der sætter rammen for en hyggelig december – så det er bare med at få lavet en masse. Du kan følge vores idéer præcist, og gå efter de klassiske julefarver – men du kan også eksperimentere med mere friske farver og fantasifulde udtryk. Sørger du for at vælge den stil, du bedst kan lide, bliver din julepynt magisk. 

Har du brug for mere inspiration, kan du også besøge vores juleunivers, hvor alle vores idéer til julepynt er samlet. 

 

Lav julepynt med hele familien

Julen er den tid på året, hvor du samler familien omkring det store bord og laver juleklip i lange baner – det er både sjovt og hyggeligt – og børnene elsker at være med. Børnene kan f.eks. lave lange guirlander og søde engle med vinger – mens de voksne fletter julehjerter og folder julestjerner med stjernestrimler. Inden I ser jer om, har I en lang række af julepynt til juletræet, julebordet og børneværelset. Men før I begynder at klippeklistre, kan du lige sætte den rigtige stemning – du kan tænde stearinlysene og skrue op for julemusikken – for så er I helt klar til den store juleklippedag derhjemme.  

Find masser inspiration til jeres store juleklippedag under vores kategori med hjemmelavet julepynt.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.