Personlige smykker med krystaller og glasperler

Vi mixer vores smykker på kryds og tværs – og du har sikkert smykker med både rocaiperler og ferskvandsperler i dit smykkeskrin. Også smukke ædelsten og krystaller, fine glasperler og håndlavede lerperler finder vej til de legende, farverige smykker, der hitter lige nu. Smykkerne skal afspejle vores personlighed og dine nye favoritsmykker må endelig ikke blive for perfekte – mix derfor perlerne mellem hinanden. Her på siden finder du masser af inspiration til smykker, som du selv let kan lave – og glem endelig ikke vores trendy smykkekits med krystaller, som symboliserer fx styrke og energi, ro og harmoni.

Jewellery
Crystals
Krystaller

Se mere >
Beads
Glasperler

Se mere >

Kreer fine perler og vedhæng i smykkeler

Smykkekits med ægte krystaller

Ægte krystaller giver os styrke og balance i vores liv. Vores kits indeholder et lille kort, som fortæller om krystallernes betydning.

Se alle kits herunder

Smykkekits med ægte krystaller

Ægte krystaller giver os styrke og balance i vores liv. Vores kits indeholder et lille kort, som fortæller om krystallernes betydning.

Kreer fine perler og vedhæng i smykkeler

Se vores Creativity in a Box og nyheder

Se vores Creativity in a Box og nyheder

Knyt smykker i macramé

Mini DIY Kit Macramé Øreringe

Se mere

Mini DIY Kit Macramé Armbånd

Se mere

Friske, farverige smykker

Se mere

Knyt smykker i macramé

Friske, farverige smykker

Se mere

Alle smykkeperler

Se mere >

Alle smykkedele

Se mere >

Alle teknikker til smykker

Se mere >

Se vores nyeste idéer

Se vores nyeste idéer

Smykker med krystaller og perler

Personlige smykker er den seneste, nye smykketrend – og både unge og voksne elsker den. Smykkerne skal være fyldt med krystaller, glasperler og ferskvandsperler – og looket skal helst være legende og farverig. Det hele handler om at vise det personlige og unikke – og netop derfor er krystaller og ædelsten blevet ekstra populære. De er ikke bare smukke, krystallerne har også en symbolsk betydning.

 

Hvis du er vild med denne smykkemode, er denne side perfekt til dig. Her finder du idéer til smykker, du selv kan lave – og nemme smykkekits, der hjælper dig med at lave personlige halskæder, armbånd og øreringe. Vi har også samlet vores bedste teknikker til smykkefremstilling, så du kan blive bedre og bedre til at lave hjemmelavede smykker.

 

Nemme smykkekits

At lave dine egne smykker er blevet superpopulært – og derfor er vi lavet flere smykkekits, som gør det nemt at lave hjemmelavede smykker krystaller og perler. Hvert smykkekits indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang, herunder tråde, nåle, låse - og selvfølgelig ægtekrystaller og perler i forskellige størrelser og farver. Vejledning medfølger også, så selvom du er ny indenfor smykkefremstilling, kan du blive guidet helt i mål.

For at forstærke din forbindelse med krystallerne inkluderer hvert kit et lille kort, hvor du læse om krystallernes energier og betydning. Lær, hvordan ametyst kan fremme indre ro, eller hvordan rosenkvarts symboliserer kærlighed og harmoni. Dette kort bliver din guide til at forstå og værdsætte kraften i de ægte krystaller, du arbejder med.

 

Personlige smykker med mening

I en tid, hvor mennesker konstant søger mening og forbindelse, har smykker udviklet sig til mere end bare modeudtryk. Smykker skal nu være spirituelle – og smykker med krystaller og perler hitter stort i både modemagasiner og på Instagram.

 

Krystaller som ametyst, rosekvarts, og krystal kvarts er blandt de mest populære valg til smykker. Man siger, at hver krystal har unikke egenskaber og energier. Ametyst er fx kendt for at fremme indre ro og spiritualitet, mens rosekvarts symboliserer kærlighed og hjerteåbning. Krystal kvarts betragtes derimod som en universel healer, der bringer balance og klarhed.

 

Vil lærer de forskellige krystaller at kende, kan du lave smykker med dem. På den måde kan bærer dem hver dag – og nyde godt at deres forskellige energier. Her er nogle populære smykkeideer, hvor du kan bruge krystaller:

 

 • Creoler med aventurin krystal, ferskvandsperler, rocaiperler
 • Halskæde og øreringe med honning calcit
 • Armbånd og halskæde med rosakvarts, rocaiperler og ferskvandsperler
 • Øreringe og halskæde med honning calcit, bjergkrystal, tigerøje

 

 

Perler og vedhæng i smykkeler

Smykkeleret, fine clay polymer, er perfekt til dig, der drømmer du om lave sjove, unikke perlesmykker. Her kan du lege med farver og former på din helt egen måde. Prøv fx at skabe bølgede øreringe eller store perler til halskæden. Mulighederne er mange, og du kan bare lade din kreativitet løbe løbsk. Det bedste ved dette ler er, at det er supernemt at arbejde med, og det bevarer alle de små detaljer, du tilføjer. Som et ekstra plus, kan både mixe farver i og tilføje flotte effekter som marmorering og terrazzo.

 

Mix og match forskellige perler

Vil have perlesmykker, der udtrykker din egen unikke stil, er det nemmest at lave dem selv. Her kan du frit mixe og matche forskellige perler, så udtrykker passer til dig. Der er mange perler, du kan vælge imellem – og de kan varerier i både farve, form og størrelse. Til smykker anbefaler vi især ferskvandsperler og glasperler.

Ferskvandsperlen er en af de vores mest populære smykkeperler, og mange elsker at bruge den i halskæder og armbånd, fordi den har et fint og elegant udtryk. Du kan nemt kombinere dem med glasperler, der også er et hit til smykker. De små perler kommer nemlig i mange forskellige udgaver – og du kan derfor nemt lege med forskellige stile.

Det er ingen regler indenfor smykkefremstilling, så du skal ikke være bange for at lave fejl. Vælg blot de perler, du bedst kan lide – og mix gerne forskellige farver og forme. På den måde skaber du personlige perlesmykker, som ikke ligner nogle andres.

Skal smykkerne være ekstra personlige, kan du også tilføje en krystal – hvis du har lyst, kan du også tilføje mere end én. Hvis du er tvivl om, hvilke krystaller du skal kombinere med dine perler, kan du læse mere herunder.

 

Hvilke krystaller skal jeg vælge til mine smykker?

Når du vælger krystaller til dine smykker, kan du tage hensyn til, hvad du kan lide, og hvad de forskellige krystaller symbolisere. Hver krystal har hver deres betydning og energier – læs mere om hver enkel krystal her:

 • Rosenkvarts: Denne krystal symboliserer kærlighed og harmoni, og det siger man også, at den hjælper med følelsesmæssig balance.

 

 • Amethyst: Fremmer ro og åndelig bevidsthed, og mange tror, den kan hjælpe med at lindre stress.

 

 • Aventurin: Den siges at bringe held og lykke og har en beroligende virkning.

 

 • Tigerøje: Dette er en gyldenbrun sten, der ofte symboliserer styrke, mod og jordforbindelse. Den giver dig energi og hjælper med at opretholde fokus og klarhed.

 

 • Honning Calcit: Krystallen har en varm, gylden farve og menes at fremme personlig styrke og selvforståelse. Nogle tror, at den kan øge energiniveauer og bringe en følelse af positivitet.

 

 • Bjergkrystal: En gennemsigtig sten, som fremmer mental klarhed og fokus

 

 

Hvilken krystal er god mod stress?

Hvis du leder efter en krystal til at hjælpe med at lindre stress, kan ametyst være et godt valg. Ametyst er en lilla kvarts og er kendt for at have beroligende egenskaber, der kan fremme afslapning og indre ro. Du kan vælge at bære krystallen som en del af dit smykke – fx din halskæde, ørering eller armbånd. Kombiner gerne krystallen med forskellige perler – fx rocaiperler, ferskvandsperler eller glasperler – og skab et unikt smykke, som er superflot, men som også giver dig en god energi, når du har det på.

Betalingsmuligheder


Levering & Retur

 • Fragt fra kun 33 kr.
 • Fri fragt ved 249 kr. til pakkeshop
 • Levering er 1-3 hverdage
 • 30 dages udvidet returret

Sikker & tryg handel

Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.