Pynt

Nips, pynt, dekoration - kært barn har mange navne, men at dekorere sit hjem går aldrig af mode. Dekoration kan være både stemningsgivende, hyggelig og personlig, og har du kreative hænder kan du lave det hele selv. Dyk længere ned i vores kreative univers, og bliv inspireret af en masse gør-det-selv-projekter, som fører til søde vaser, dekorative bakker og meget mere.

Pynt
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Brug vores inspiration til dine kreative projekter


Se udvalgte produkter


Dekoration til boligen

Er du klar til at bevæge dig ud på et sandt indretningseventyr? Så har du fundet det helt rigtige sted, for her lever og ånder vi for alt det kreative og hjemmelavede til boligen. Vi byder det gladeligt indenfor, da det fylder boligen med endeløs hyggestemning – og det kan man aldrig for nok af! Især dekorationer fyldt med skæve detaljer og charme går direkte i krea-hjertet. Så skynd dig at hæng de håndlavede vægdekorationer op, og sæt de hjemmelavede pyntting ind på bordet. Du kan straks se, hvordan hyggen spreder sig til ethvert rum i din bolig. Udforsk vores hjemmeside, og find utallige idéer og hobbymaterialer, der gør din dekorationsdrømme mulige.

 

Dekoration og kreativitet

Her på siden kan blive inspireret af vores idéer, som kan lære dig at dekorere din bolig på nye måder. Prøv fx at beklædeæsker med decoupagestof, hvor du kan skabe lige dét mønster, du ønsker – en perfekt idé til de småting i hjemmet, som mangler en dekorativ beholder. Silk Clay og Foam Clay er heller ikke kun til de søde, små børnefingre. Det selvhærdende ler egner sig også godt til skaberglade voksenhænder, der elsker modellering. Du kan forme til smukkeste skulpturer og lade dem bidrage til stuens hyggelige atmosfære. Stuen er nemlig ét af det vigtigere rum, da det tit og ofte er her, vi ligger an til lange hyggestunder med venner og familie. Så vær ikke bange for at skrue op for hyggen i din bolig med dine egne kreative kreationer - og vi kan sagtens hjælpe dig på vej med vores inspirationsrige gør-det-selv-projekter.

 

Dekoration spreder hygge

Vi elsker hygge! - og noget af det bedste til at bringe det indenfor i vores hjem er masser af dekoration og pynt. Når du fylder boligens rum ud med farver, former og materialer, som inspirerer dig, vil du opleve, at humøret og kreativiteten stiger. Indretningen kan således have en betydning for vores mentale velvære. Det er derfor helt centralt at skabe beroligende og afslappende hyggekroge, hvor du kan lade op og få energi. Tilbring nogle hyggetimer med din yndlingsperson, så I sammen kan skabe dekorationer til boligen. Brug gerne vores gør-det-selv-projekter, og lav kreative ting med patchwork, decoupage eller macramé.  

 

Materialer til dekoration og pynt

Det er en ren pallette af valgmuligheder, når du skal dekorer din bolig med hjemmelavede kreationer. Du kan eksperimentere med alverdens materialer lige fra akrylmaling, gipsgaze og linoleum til Silk Clay og Foam Clay – vi har det hele! Disse materialer er rent guf for kreative sjæle, da de giver forskellige visuelle udtryk at lege med. Ens for dem alle, er, at de kan bruges til sætte et personligt præg på din bolig dekoration. Vær fx kreativ med gips og moasik, og dekorer din egen vase, eller brug vores farverige hobbymaling til at lave en bakke med grafisk mønster.  Der er således uendelige muligheder for at være kreativ med din boligindretning. Du slipper endda for de dyre løsninger, når du vælger gør-det-selv-projekter. Det eneste du behøver er de rigtige materialer - og dem har vi masser af her på vores hjemmeside!

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.