Meningsfuld kreativitet til dit hjem

Hjemmet er dit fristed, og det er her, du lader op. Derfor er det vigtigt, at du omgiver dig med ting, som har betydning for dig. Med inspirationen du finder her, kan hele familien bidrage til det personlige, kreative hjem, hvor hver af de unikke ting enten har en stor brugsværdi, affektionsværdi eller en særlig kreativ værdi. Det er meningsfuld kreativitet, hvor du går fra ”forbrug” til ”brug for”.

Det kreative hjem

Ude godt, men hjemme bedst – den gode, gamle talemåde har aldrig været mere sand end nu, hvor vores bolig skal emme af hygge og kreativitet. Gå på opdagelse i vores univers, som er spækket med gør-det-selv-projekter, og fyld din bolig med de sidste nye trends indenfor boligindretning. Pynt hjemmets tomme vægge med hjemmelavede billeder og malerier, eller giv dine gamle ting nyt liv. Mulighederne for et mere kreativt og personligt hjem er mange, og det vil vi gerne vise dig gennem dette univers. Her har vi samlet de største og bedste idéer til dig, samt alle de hobbyartikler du skal bruge, for at skabe den bolig du drømmer om.


Hjemmets og boligens betydning

Vis mig dit hjem, og jeg skal sige dig, hvem du er. Vores boligindretning fortæller mere om os selv, end vi tror. Alle de små ting, vi omgiver os med, lige fra vasen til serveringsfadet, fortæller en historie om, hvem vi er. På den måde er hjemmet mere og mere blevet en forlængelse af os selv. Det er samtidig også vores fristed, hvor vi lader op til ugens store og små gøremål. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at omgive os med pynt og dekoration, som er sprængfyldt med personlighed og kreativitet. Gå straks i gang med at lave dine egne, og se hvordan varmen og hyggen spreder sig til selv de fjerneste kroge af boligen – både i køkkenet, stuen og soveværelset. Din indretningsglæde bliver med garanti vækket, og kan du modellere, sy, strikke eller male, har du snart de flotteste dekorationer og pyntting stående eller hængende i din bolig. Udforsk de spændende dele af vores kreative univers, som giver forskellige bud på, hvordan du pifter din bolig op. Du kan lade dig inspirere af pynt, upcycling, billedvæg og brugsting. På disse sider finder du alt, hvad dit kreative hjerte begærer.


Billedvæg

Billeder, malerier og plakater er et sikkert indretningshit, når det kommer til hjemmets mange vægge. Du kan endda lave dit helt eget galleri fyldt med unikke og personlige udtryk, du selv har skabt ud fra vores mange hobbyprodukter. Giv dig fx i kast med linoleumstryk, og skab nemt de smukkeste billeder eller plakater, hvor ikke et eneste tryk bliver ens. Eller brug dine kreative penselstrøg på det hvide lærred, og lav et ægte maleri med akvarel. Du kan blive inspireret af vores kreative idéer, og skabe hjemmelavede værker gennem sjove teknikker og med spændende materialer. Hvad end du bruger gips, linoleum eller akvarel, garanterer vi, at det visuelle udtryk på din væg bliver noget helt særligt.


Pynt

Uanset om du kan lide at hækle, strikke, syg, væve eller male, er der masser af pynt og dekoration til boligen, som kan laves med dine egne hænder. Hvad med en vase dekoreret med gips og mosaik eller et vævet tæppe som et dekorativt værk på stuevæggen? Med vores store udvalg af kreative idéer, kan du nemt gå i gang med fylde din bolig op med hjemmelavet pynt og dekoration.


Brugsting

Se vores forskellige brugsgenstande, som du selv kan dekorere og udsmykke. Dekorer den neutrale mulepose med søde ugler, eller gør små æsker farverige og personlige med decoupage. Du kan prøve de forskellige dekorationsteknikker og opleve, hvor let de gængse hverdagsting kan friskes op med farver, mønstre og motiver. Det kræver bare lidt fantasi og kreativitet, og snart er din bolig fyldt med misundelsesværdige hverdagsting, der ikke ligner alle andres.


Upcycling

Banker dit hjerte for bæredygtighed og grønne genbrugsidéer? I så fald skal du i gang med upcycle dine gamle ting, så de får nyt liv i hjemmet. Det er den nye trend indenfor genbrug, og er helt sikkert et skridt i den rigtige retning, når det kommer til at passe godt på vores fælles jord. Kast dig ud i den nye trend, og begynd at upcycle dine eksisterende ting i hjemmet, så de får et helt nyt udtryk. Derigennem får du løftet din boligindretning til nye højder og sparer samtidig miljøet for en masse unødige ressourcer – det er da en win-win-situation!


Kreative idéer til boligen

Vores kreative idéer til hjemmet tager udgangspunkt i de seneste trends indenfor boligindretning - så dit kreative hjem kan blive endnu mere kreativt. Så husk at tjekke vores univers løbende, og hold dig opdateret på stilarter, farver og materialer til din bolig. Du kan finde alt fra vaser, bakker og serveringsfade til lækkert garn og hvide lærreder på vores hjemmeside. De venter bare på din kreative udfoldelse. Vælg det, du skal bruge i vores store udvalg af hobbymaterialer, og start de sjove og spændende gør-det-selv-projekter til boligen.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.