Lad din kreativitet blomstre

Skab selv de fineste evighedsblomster i farverigt crepepapir som alternativ til friske eller tørrede blomster. Du kan også bruge crepeblomster i kranse eller på gaver. Er du nybegynder, kan du købe vores Start DIY Kit. Du lærer teknikkerne trin for trin, så du når flot i mål med dine papirblomster – og efterfølgende kan du let bygge videre på teknikkerne ved at købe andre kits og besøge vores kreative teknik-univers. Har du lavet crepeblomster før, finder du masser af ny inspiration og nye materialer i vores crepeunivers, så den smukkeste evighedsbuket snart kan pynte hjemme hos dig.

Er du nybegynder?

Har du ikke lavet crepeblomster før, kan du købe vores Start DIY Kit.

Scan QR-koden, og find videoer, som guider dig igennem og lærer dig forskellige teknikker. Du ender altid med et flot slutresultat.

Se vores kreative kits

Vores kits giver dig alt det, du skal bruge – inklusiv alle produkter, vejledninger, videoer m.m.

Alt til crepeblomster

Masser af idéer
Se alle vores idéer med crepepapir.
Læs mere

Masser af teknikker
Se alle vores teknikker med crepepapir.
Læs mere

Se vores nyeste idéer

Blomster af crepepapir

Blomster kan du både finde i naturen og hos blomsterhandleren – men har du kreative fingrer, kan du også lave dem selv. Blomster af crepepapir er nu blevet et hit alle steder - især i hjemmets indretning, hvor de pynter i vaser, vinduer og kranse. Blomsterne, der både bliver kaldt papirblomster og crepeblomster, er nemlig lige så smukke og dekorative som den ægte vare – og så er de nemmere at lave, end du tror. Når først du har lært teknikkerne, kan du lave alle de blomster, du kender og elsker – lige fra liljer, valmuer og pæoner til tulipaner, påskeliljer og klokkeblomster. Bagefter kan du både bruge blomsterne enkeltvis – eller du kan samle dine yndlingsblomster i en skøn evighedsbuket.

Begynder du at være lige så betaget af crepeblomster, som vi er – så har vi flere DIY Kits, som gør det nemt for dig at komme i gang med håndværket. Vi har også et idéunivers, hvor du altid kan finde inspiration til din næste crepeblomst.

DIY Kits med crepepapir

Kan du ikke vente med at skabe dine egne papirblomster, er vores DIY Kits den helt rigtige løsning. Med dem er du sikret en blomstrende start på en spændende, ny hobby – de indeholder alle de materialer du skal bruge, og alt den vejledning du behøver. Desuden er hvert kit udstyret med en QR-kode – og scanner du QR-koden, bliver du ført direkte ind til vores videoguides. Her kan du se teknik videoer, lige når du har lyst. På den måde kan læringen foregå i det tempo, der passer dig.

Hvis du er nybegynder inden for crepeblomster og vil lære håndværket fra bunden af – så er vores Start DIY Kit det oplagte valg. Gennem en udførlig videoguide lærer du alle de rigtige teknikker – og når du er færdig, kan du udvide med vores Mini DIY Kits. Har du lavet crepeblomster før og er på udkig efter ny inspiration, kan du altid besøge vores idéunivers - her finder masser inspiration til evighedsblomster.

Du også udforske din kreativitet og sammensætte dine egne blomster, ud fra de teknikker du har lært. Vi har alle materialer, du skal bruge på vores hjemmeside – det gælder også et stort udvalg af crepepapir i alle regnbuens farver.

 

Fordelene ved crepeblomster

Friske blomster direkte fra haven er et dejligt syn, men de holder sjældent længe – det gør crepeblomster til gengæld. Blomster i crepepapir er kendt for at holde længe – så længe, at mange netop kalder dem for evighedsblomster.

Men udover deres lange holdbarhed, er der andre grunde til at gå fra håndplukket til håndlavet. Med papirblomster har du langt større mulighed for at være kreativ – for du er ikke bundet af naturens design. Derfor kan også frit eksperimentere med forskellige farver, former og udtryk, når du arbejder med crepepapir. Desuden er vores crepepapir utroligt fleksibelt at arbejde med – papiret har et strækprocent på 180, som gør det så elastisk, at du kan strække og forme det, uden at det går i stykker. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt – men vælger du at hoppe på crepe-bølgen, får du faktisk blomster, der har alle fordelene. Du får blomster, som aldrig visner, som er helt pollefrie og som ikke kræver nogen form for pleje. Og mulighederne for at være kreativ er nærmest uendelige. 

 

Inspiration til crepeblomster

Mangler du inspiration, kan du altid besøge vores idéunivers – her finder du mange forskellige crepeblomster til årets sæsoner.

Når foråret nærmer sig, kan du fx lave påskeliljer og tulipaner af crepepapir – og samler du begge, har du en yndig evighedsbuket til påskebordet, som du kan bruge år efter år. Hold dig enten til de klassiske forårsfarver – eller gå efter din yndlingsfarve. Uanset hvilken farve du vælger, er crepeblomster den smukkeste pynt til forår og påske. 

Til jul kan du både lave en julestjerne og mistelten, ligesom du også kan lave din egen adventskrans af crepepapir. Men du må ikke glemme alle de blomster, som vækker glæde hele året rundt – det kan fx være en:

Alle disse klassiske blomster kan du lave gennem vores trin for trin-vejledninger. Men ønsker du mere eventyrlige udtryk, kan du kaste dig ud i mere vovede farver. Lav fx lyserøde stilke og blå blade – og få en frisk og anderledes evighedsbuket til dit hjem. Uanset om du følger din fantasi eller en opskrift, kan bruge hjemmelavede blomster til lidt af hvert – læs meget mere crepeblomsters muligheder i afsnittet herunder.

 

Blomster til hverdag og fest

Når du har lagt sidste hånd på værket, kan du endelig tage crepeblomsterne i brug – du kan både gå i gang med at dekorere, pynte og style:

  • Brug fx crepeblomsterne som festlig pynt – enten til fødselsdagen, brylluppet, barnedåben eller konfirmationen.
  • Fyld dit hjem op med farver, og sammensæt de smukkeste evighedsbuketter, som kan stå og pynte på borde eller i vindueskarme.
  • Sammensæt en farvestrålende evighedsbuket til en du holder af – en super god gave, som vækker glæde i lang tid.

Skab dine egne crepeblomster, og se hvad du vil bruge dem til – du kan sikkert finde mange andre muligheder, end dem der står listet herover.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.