Kreativ sommersjov for børn

Sol og sommerferie er lig med masser af kreativ sommersjov for børn. Her på siden finder du kreative produkter og idéer, som gør sommeren ekstra sjov og kreativ. Tag vores mange kreative kits og produkter med på sommerferie – fordriv tiden på bilferien, tag en pause ved poolen, hyg jer på græsplænen i sommerhuset. Vores kits giver jer mange timers kreative sommerferieaktiviteter – glæd jer fx til at tegne med jumbokridt på fliserne, sy sjove filt-monstre, forvandle sten til søde havdyr, male lækre is og kager – og glem ikke vores bestseller Silk Clay®, som I kan forme til alt lige fra legemad til legekøkkenet, søde dyr og skræmmende uhyrer – og meget mere. Rigtig god fornøjelse med kreativ sommerferiesjov for børn.

Del dine kreative sommerprojekter med os på Facebook, og vær med i konkurrencen om en krea-kurv til en værdi af 1000,00 kr. Læs hvordan du deltager på vores Facebook profil.

Mangler du inspiration til sommerens krea-projekt?

Bliv inspireret hele sommeren på vores Instagram profil og #kreativsommer, hvor vi deler en masse idéer til en kreativ sommer.

Tag dine billeder med @cchobby og #KreativSommer, så vi kan se dine kreative sommerprojekter.

Mangler du inspiration til sommerens krea-projekt?

Bliv inspireret hele sommeren på vores Instagram profil, hvor vi deler en masse idéer til en solrig sommer.

Tag dine billeder med @cchobby og #KreativSommer, så vi kan se dine kreative sommerprojekter.

Tag kreative kits med på sommerferien

Se vores nyeste sommeridéer

Se alle kreakasser og kits til børn

Se vores nyeste sommeridéer

Se alle kreakasser og kits til børn

Masser af kreative produkter til sommeren

Masser af kreative idéer til sommeren

Sjove monstre og søde sager

Gå på opdagelse i alle vores kreative produkter

Sjove monstre og søde sager

Gå på opdagelse i alle vores kreative produkter

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreative aktiviteter til børnenes sommerferie

Sommerferien er her, og det er tid til at pakke bilen og tage på eventyr. Uanset om I drager mod et hyggeligt sommerhus, planlægger en spændende bilferie eller kaster jer ud i en campingtur, er der altid plads til kreative sommeraktiviteter. Med vores diy kits kan du tage kreativiteten med overalt – og du med garanti finde noget, der passer til hele familien. Børnene kan fx male på sten med tusser – og hvis du har større skolebørn, er det perfekt med lav-selv-smykker.

Her på siden kan udforske vores store udvalg af kits til sommerferien. Der er masser krea-projekter, du kan vælge imellem. Men det er vigtigt, at vælger dem, der passer til dine børns alder. Du kan finde den anbefalede alder og niveau udenpå hvert kit. På siden finder du også flere enkeltvare, som passer perfekt til ferien – og som altid bør ligge i hobbyskuffen derhjemme eller i sommerhuset. Her kan vi blandt nævne vores glitter clay, vores kreative multi tusser eller vores populære klassikere, Silk Clay og Foam Clay. Disse produkter er superfleksible – nemme for børn at bruge – og perfekte til sommerens forskellige krea-projekter. 

 

Sjove indendørsaktiviteter 

Du kender det sikkert. Børnene har fået sommerferie, men vejrudsigten viser regnbyger og gråvejr. Vejret skal dog ikke være nogen forhindring. Vi har samlet de bedste sommeraktiviteter for børn, som sagtens kan foregå indendørs. Aktiviteterne er sjove, kreative og hyggelige – og alt, hvad I skal bruge, er et diy kit fra cchobby.dk:

 

 • Nemme lav-selv-smykker med masser af sommerfarver

  Perlesmykker er en nem og sjov måde at bruge tiden på i sommerferien. Så har dine større skolebørn fri fra skolen, er dette en aktivitet du kan overveje. Vælg mellem flere af vores smykkekits, hvor både materialer og vejledning følger med. De kan lave de fineste perlehalskæder og perlearmbånd – og de kan frit kombinere de farver og former, de bedst kan lide. Resultatet bliver flotte, personlige smykker, som din børn kan gå med hele sommeren.

 

 • Sjove figurer med modellering

  De fleste børn elsker at forme og modellere – og derfor er det også en populær aktivitet til sommerferien. Normalt bruger I sikkert selvhærdende ler, når børnene skal modellere, men vi kan også anbefale vores Silk Clay og Foam Clay. Begge materialer er selvhærdende – hærder efter ganske få timer. I forhold til traditionelt ler, er det mere tørt i konsistensen. Så når børnene bruger det, smitter det hverken af eller sviner. Som forældre er det derfor superlet at gøre rent efter. Men det bedste er, at det er nemt for børn at arbejde med. De kan forme sjove fantasifigurer, frugter og kager – eller fine nøgleringe til skoletasken.

  Find vores store udvalg af Foam Clay og Silk Clay her. Materialerne fås i mange skønne farver og i praktiske, runde plastbøtter. Du kan også prøv vores forskellige kits til modellering, som indeholder alt, hvad børnene skal bruge. 

 

 • Fine tegninger med tusser

  Elsker dine børn at tegne, kan det være en oplagt indendørs aktivitet, når sommervejret er dårligt. Hvis I vil, kan temaet for tegningerne være sommer. Så kan børnene fx tegne blomster, strande eller store is. Prøv fx vores søde tegnekit, hvor børnene kan lære at tegne vaffelis, sodavandsis og lækre kager i masser af farver. Det er supersjovt – og det udvikler også flere at børnene færdigheder. Når børn tegner eller farvelægger, styrker de fx finmotorikken – og bliver klogere på former og farver.

 

 • Dekorer muleposer og penalhuse

  Mangler du mere inspiration til kreative indendørsaktiviteter, er tekstildekoration en sikker vinder. Det er sjovt for børn at skabe deres egne udtryk med tusser og klistermærker. Begge dele er designet specifikt til tekstiler, så de får den bedste resultat. Du kan købe tekstiltuscher og stickers enkeltvis på vores hjemmeside – eller du kan prøve vores diy kit til tekstildekoration, som indeholder alle materialer, man skal bruge. Med kittet kan børnene fx lave et sejt penalhus eller en sød mulepose med flotte sommermotiver.

 

Uanset hvilke aktiviteter børnene og dig kaster jer ud i, er der masser af fantastiske oplevelser i vente, og børnene får chancen for at udfolde deres kreativitet og måske opdage nye, spændende måder at bruge hænderne på. De færdige kreationer er oplagte som gaver eller som hyggelige ferieminder, der vil bringe glæde i mange år frem.

 

Udendørs sommersjov

Når solen endelig skinner, er det tid til være kreativ under sommersolen. Tag en dag eller to, hvor I slukker for telefoner og tablet, og kast jer ud i sjove aktiviteter udenfor, som hverdagen normalt er for travlt til. Har du brug for inspiration, har vi samlet de bedste udendørs aktiviteter til børnenes kreative sommerferie her:

 

 • Mal på sten med tusser

  At male på sten har altid været en sand klassiker, når det kommer til sommerferie med børn. Mange børn bliver opslugt at aktiviteten – og synes det er rigtig sjovt at forvandle stenene til sjove figurer. Prøv fx vores DIY kit til stendekoration. Her kan børnene lave fine stenmonstre med tusser og glitter clay. De bestemmer selv, hvor skøre, sjove og farlige monstrene skal se ud – og hvis I har lyst, kan også bruge unikke sten, som I finder på stranden. Find gerne et dejligt skyggested udenfor, hvor børnene kan sidde og male stenene - fx under havens store træer eller på terrassen under parasollen. Her kan de sidde i timevis, mens de skaber farverige sten i lange baner.

 

 • Mal fliserne med gadekridt

  De fleste børn elsker at tegne, og det bliver kun sjovere af, at det hele foregår i sommersolen med ekstra store kridt. Med gadekridt kan dine børn skabe store kunstværker på fliserne foran huset – på fortovet – eller på legepladsens asfalt. Lad dem male kendte motiver, som minder dem om sommeren. Det kan være sommerfugle, regnbuer eller solen. Børnene kan også skrive bogstaver og tal – eller tegne hinkeruder, som de kan hoppe igennem. Det er kun fantasien, der sætter grænser – og når regnen vasker gadekridtet væk, kan børnene starte forfra med nye kunstværker. Du kan finde vores gadekridt lige her. Kridtet kommer i en stor, praktisk plastspand med hank, som gør den let at flytte.

 

Tag et diy kit med på rejsen

Selvom sommerferien siger udenlandstur, kan du sagtes skabe kreative aktiviteter for din børn, mens I er afsted. Vores diy kits er en fantastisk løsning til ferie i udlandet. De kommer nemlig i kompakte og bærbare emballager, der nemt kan pakkes i bagagen eller i rygsækken – uden at fylde for meget. På den måde er det altid muligt at have krea-aktiviteter lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig med børnene. Uanset om det er på stranden, i bilen eller på hotelværelset, kan du åbne dit diy kit, og skabe kreativ underholdning nemt og hurtigt. Alt, hvad du behøver, er inkluderet i kittet, hvilket gør det super praktisk. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle finde ekstra materialer eller redskaber. Så næste gang du pakker til ferien, kan du overveje at inkludere et kits eller to til børnene.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.