Flyt den kreative leg udenfor

Nu begynder de solrige dage med blå himmel og lune briser at komme. Det betyder også, at børnene vil udenfor, hvor der er plads til at flyve drage, tegne med kridt og hoppe med sjippetov. Se vores populære produkter, og bliv inspireret af vores kreative idéer, som gør dig klar til masser af sjove udendørsaktiviteter i det gode vejr.

Flyt den kreative leg udenfor
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Brug vores inspiration til dine kreative projekter


Se udvalgte produkter


EN SOMMER FYLDT MED KREATIVITET

Sommer er der, hvor solen skinner, hvor luften er frisk og hvor kreativiteten for alvor rykker udenfor. Når de varme solskinsstråler endelig skinner igennem, ved vi, at det er tid til at børnene igen skal udenfor – men hvad skal de lave? Bare rolig. Her på siden har vi samlet alt det legetøj, som børnene elsker at tage med ud til sommer. Du finder både vindmøller, drageflyvere, sjippetove, boldbats og frisbees – ting, som børnene selv kan være med til at dekorere og gøre til deres egne. Dette kan de fx bruge vores forskellige tuscher, maling og elbrændere til. Vi har med andre ord alt, hvad du skal bruge til at fylde sommerens udendørsaktiviteter med masser af kreativitet.

KOM UDENFOR I NATUREN

Sommer er den perfekte sæson for store og små, der er nysgerrige på naturen. Her er vejret blevet så lunt, at naturens dyr og insekter igen begynder at myldre frem. Børn kan fx komme helt tæt på naturen og dens bittesmå væsner med vores forstørrelsesglas. Med den i hånden kan børn frit gå på opdagelse efter havens mange insekter - lige fra myrer og edderkopper til stankelben og biller. Hvis forstørrelsesglasset af træ er for kedeligt for familiens små insektjæger, kan I sammen dekorere det.

Skal I gøre noget godt for havens vilde insekter, der mangler levesteder og mad, kan I prøve de populære insekthoteller. Vores insekthotel af træ er et projekt fyldt med kreativitet – det kan både males, tegnes og dekoreres. Og når insekthotellet er færdigt, har de søde mariehøner og buttede humlebier et fint sted, de kan sove, spise og hvile sig.

MAL PÅ STEN

For mange er sommer lig med gåture i det gode vejr - og når hele familie alligevel er ude, kan I samme samle masser af sten, som I kan dekorere derhjemme. At male på sten er nemlig en sjov aktivitet, som hele familien kan samles om. Prøv vores idéer, hvor stenene både kan blive til skildpadder, fisk eller frugt. 

TEGN MED GADEKRIDT

Gadekridt hjælper med at rykke kreativiteten udenfor til sommer– bare en enkel spand gadekridt kan få børnene til slå sig løs på gadens asfalt eller terrassens fliser i flere timer. Måske skal I sammen prøve at skabe gadens flotteste vej med masser af små kunstværker og kulørte kridttegninger. I kan også bruge kridtet til starte sjove udendørslege. Mangler børnene fx en cykelbane, kan I bare male en på fliserne, som børnene kan race igennem, og mangler I et spil, kan I tage en omgang kryds og bolle på asfalten. Selv bogstaver og tal kan øves udenfor i sommersolen, fremfor indenfor i skolehæftet. Og kommer regnen og skyller det hele væk, kan asfalten igen fyldes med nye dekorationer og nye lege.

Se vores farverige udvalg af gadekridt, som er supergode at skrive, tegne og lave hinkebaner med.

HOP MED SJIPPETOV

Et sjippetov er et musthave til sommer, når vejret er mildt og legelysten høj. Med den er det let at starte de gamle, sjove hoppelege, som vi selv kender fra barndommen. Man kan hoppe i takt til rim og remser, eller tælle hvor mange hop man hver især kan hoppe? Uanset hvilken leg, børnene hopper ind i, styrker det både motorikken, koordinationen og konditionen. I kan sammen tegne på sjippetovet med Posca tuscher og male på den Plus Color hobbymaling, så den bliver sjov og personlig – se idéen lige her.

FLYV MED DRAGE

Vi har masser af drager – ikke den ildspyende slags fra eventyrerne, men dem som svæver afsted med vinden. Drageflyvere er supersjove at have med på sommerens strandture og på sommerens udflugter - steder hvor der er masser af plads til at løbe afsted, indtil vinden tager fat, og fører dragen op i luften. Drageflyvere er en god kilde til frisk luft og motion, og perfekt til sommeren, hvor himlen er blå og vinden let. Så spring udenfor, og få en blæsende sommerdag sammen.

Det bedste ved vores dragere er, at børnene selv kan dekorere dem. De kan male og tegne på dem med tekstiltuscher, og se hvordan deres egen kunstværk stiger til vejrs, når de tager den med ud.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.