Farvestrålende påske

Forår er lig med påske, og påske er lig med masser af hyggelige kreastunder for hele familien. Fyld bordet med krea-materialer, så både børn og voksne kan modellere farvestrålende påskeæg i massevis, lave søde påskeharer og glade, gule kyllinger. Er du også faldet for de smukke blomster i crepepapir, kan du kreere en hel, unik buket, som holder sig fin år efter år. Husk også påskeharens søde, lille dør. Gad vide, hvornår den sniger sig ud og gemmer æg i hjemmet eller måske rundt omkring i haven? Find masser af DIY kits til børn og voksne og idéer til mange timers kreative påskehygge for hele familien herunder.

 


Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Lækre pastelfarver tiltrækker både små og store – og vores nye DIY Kits til påske kan kreeres af alle – uanset alder.

Overrask børnene med Påskeharens dør

Er børnene vilde med Nissens dør, vil de også elske Påskeharens dør. Gem de små påskeæg i træ i haven, og lad børnene finde dem.

Se vores kreative kits og nyheder

Se vores kreative kits og nyheder

Overrask børnene med Påskeharens dør

Er børnene vilde med Nissens dør, vil de også elske Påskeharens dør. Gem de små påskeæg i træ i haven, og lad børnene finde dem.

Kreativt påskeæg

til mange timers hygge

Se vores nyeste idéer

Se vores nyeste idéer

Se flere idéer til påske

Forsød ventetiden til påske med masser af kreativitet. Find inspiration i alle vores idéer til påske.

Se flere idéer til påske

Forsød ventetiden til påske med masser af kreativitet. Find inspiration i alle vores idéer til påske.

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Sæt ekstra kulør på påsken

Gør dette års påske til den mest kreative af alle. På denne side har vi samlet alt det, der gør påsken ekstra sjov, hyggelig og farverig. Vi vil gerne inspirere dig til at lave sjove påsketing med hele familien – både voksne og børn. Så lad os sammen dykke ned i påskens største trend, som både inkluderer fine pastelfarver, gule fjer og kreativ æg i alle afskygninger.

Leder du efter mere inspiration, kan du altid læse vores blogindlæg: 5 kreative påskeaktiviteter.

 

Kreative påskeaktiviteter for børn og voksne

Påsken er en tid til kreativitet, sjov og nærvær – og det handler om at skabe minder sammen med dine børn. Her er nogle af de hyggelige påskeaktiviteter, I kan lave i løbet af påskeferien:

 

 • Mal Påskeæg
  Tag penslerne frem, og lad børnene male påskeæg. De kan bruge forskellige farver, mønstre og endda prøve på at lave små påskefigurer på æggene. Brug klassiske forårsfarver som gul og grøn – og pift gerne op med fine pastelfarver. Bagefter kan de dekorere de malede æg med klistermærker, glimmer, pailletter eller tusser.
  Find idéer og inspiration til hjemmelavede påskeæg
 • Form påskefigurer

  Brug vores nemme Silk Clay og Foam Clay til at skabe nuttede påskefigurer som harer, kyllinger og æg. Dette er en sjov måde at lade børnene udtrykke deres fantasi på.

 • Led efter påskeæg

  Arranger en påskeæggejagt i haven eller indendørs. Gem små chokoladeæg eller farverige påskeæg, og lad børnene gå på opdagelse. Det skaber spænding og giver dem en dejlig påskeoplevelse.

 • Lav hjemmelavet påskepynt

  Prøv at lave jeres egen påskepynt. I kan klippe jeres egne påskemotiver i karton, som I bagefter dekorerer med forskellige materialer såsom pailletter, glitter og perler.
  Få inspiration til hjemmelavet påskepynt her

 • Klip gækkebreve

  Gækkebreve en gammel påsketradition, som er hyggeligt at lave med børn. Lav små papirbreve, dekorer dem og skriv en gåde eller en sjov besked. Lad børnene give gækkebreve til familie og venner og se, om modtagerne kan gætte, hvem der har sendt brevet. Dem, der ikke gætter rigtig, skylder selvfølgelig et påskeæg.

 

Se også vores store påske-tema med inspiration, idéer, guides og skabeloner til påskepynt og dekoration.

 

Hvad kan du lave af kreativ påskepynt?

Hvis du kan lide at lave din egen påskepynt, så tjek vores spændende gør-det-selv-kits. Disse kits indeholder alt, hvad du behøver – lige fra materialer til enkle instruktioner, så du nemt kan lave påskekyllinger, påskeharer, påskeæg. Uanset om du er barn, ung eller voksen, har vi masser af kits til dig, der elsker kreative påskeaktiviteter. Lad os tage et kig på nogle af vores populære påskekits:

 

DIY Kit Modellering påskefigurer

Skab nuttede påskefigurer med dette kit! Modellering er en aktivitet, som mange børn elsker – og det let for dem at arbejde med. De kan fx forme søde påskeharer, gule påskekyllinger eller andre sjove fantasifigurer.

 

Mini DIY Kit hæklede påskeæg

Har du lyst til at hækle i påskedagene? Med dette kit får du alt, hvad du behøver for at hækle dine egne små påskeæg. Lav dem i fine påskefarver, og hæng dem op friske forårsgrene fra haven.
Se idéer til hæklet påskepynt her

 

DIY Kit Crepepapir crepepapirblomster

Gør dit hjem forårsklart med smukke crepepapirblomster. Dette kit indeholder alt det nødvendige materiale til at skabe farverige blomster, der kan pynte på bordet til påskefrokosten.

 

Mini DIY Kit Påskeæg af pomponer

Lav nuttede, små påskeæg af pomponer, som bliver superbløde og farverige Hæng dem op på grene, eller brug dem som en del af din påskeudsmykning.

 

Mini DIY Kit Påskekyllinger af pomponer

Små pomponkyllinger er supersjove at lave – og resultatet er supersødt. Lav dem sammen med dine børn, og hæng dem bagefter op på børneværelset.

 

Mini DIY Kit Marmorerede påskeæg i Silk Clay

Skab marmorerende påskeæg med Silk Clay – et perfekt projekt for børnene i påskeferien. Dette kit indeholder alt det nødvendige materiale, og de færdige påskeæg er perfekt som børnenes påskepynt.

 

Vi har mange andre påskekit, end dem vi har nævnt her. Hvis du vil se dem alle, har samlet dem lige her.

 

 

Den lille dør med stor magi

Ligesom nissedøren er påskeharens dør en sød påskeaktivitet til børnene. Med vores DIY Kit Påskeharens Dør kan påskeharen nemt flytte ind hos jer i påskeferien. Kittet indeholder alt, hvad du behøver for at bygge og dekorere din egen lille dør.

Sådan bruger du påskeharens dør:

 

 • Find det perfekte sted: Vælg en speciel plads til påskeharens dør. Det kan være i barnets værelse, i stuen – eller et særligt sted i hjemmet, hvor familien ofte samles.
 • Dekorer omkring døren: Skab en lille påskehave eller et mini-landskab omkring døren. Brug kunstige blomster, små sten og andet dekorativt for at skabe et hyggeligt hjem til påskeharen.
 • Forvent overraskelser: Påskeharen elsker at sprede glæde – så børnene kan godt forvente små overraskelser i påskedagene. Man ved aldrig, hvad påskeharen kan have efterladt ved døren. Det kan være mini æg, små noter eller endda harespor.
 • Følg påskeharens eventyr: Inkluder børnene i påskehyggen ved at lave ting til påskeharen sammen. I kan skrive breve til påskeharen, eller efterlade små gaver, som I tror han kan lide – såsom gulerødder, hjemmelavede påskeæg, chokoladeæg eller en påskelilje fra haven.
 • Skab små påskefortællinger: Påskeharens dør giver også mulighed for at bruge fantasien. Som forældre kan du skrive små påskehistorier fra påskeharen, som du læser højt for børnene i påskeferien.

 

Hvem er påskeharen?

Påskeharen er som en festlig gæst, som kommer forbi dit hjem i påsken. I flere lande er den en fast tradition – og den optræder også tit i i flere påskehistorier. Påskeharen er kendt for at gemme små overraskelser fx farvede æg eller søde godbidder rundt omkring. Ligesom julenissen er påskeharen ofte usynlig – og derfor er der ikke mange børn, der ser den, når den laver påskeløjer.

 

Hvorfor giver man påskeæg?

For længe siden, når foråret begyndte, troede folk, at æg symboliserede nyt liv og frugtbarhed. Før i tiden skulle folk undlade at spise æg under fasten, der var en tid, hvor de ikke spiste visse fødevarer før påsken. Så når påsken kom, havde de en masse æg, de gerne ville spise.

For at gøre det sjovere besluttede folk at dekorere æggene. De malede dem i flotte farver og lavede fine mønstre. Det var ikke kun for at gøre æggene pænere, men også for at symbolisere det nye liv og glæden ved foråret.

Som tiden gik, begyndte folk at gemme dekorerede æg i haver. Børnene elskede at lede efter dem, og det udviklede sig til den sjove aktivitet, som vi kalder påskeæggejagt.

I dag er påskeæg en vigtig del af påskefejringerne overalt. Nogle laver stadig smukke, håndmalede æg, mens andre foretrækker en lækker chokoladeæg. Find masser inspiration til dine kreative påskeæg lige her.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.