Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Træliste med små hyacintglas

Varenummer:
v12965

Træliste med små hyacintglas

Varenummer:
v12965

Træliste, malet med Plus Color Akrylmaling og dekoreret med håndlavet papir. Herefter er der boret huller, hvori ponzaitråd til ophæng hyacintglas er isat.

Vælg produkter til idéen

* Påkrævede felter

Total price for selected products
Din tilpasning
Kreativ idé
Træliste med små hyacintglas
Træliste med små hyacintglas

På lager

25,95 DKK

Oversigt
  Kreativ idé
  Sådan gør du
  Guide step %d
  1.
  Trælisten males med Plus Color Akrylmaling, hvid. Mens malingen endnu er våd, trækkes en tør pensel igennem på langs af træets årer for at udligne ujævnheder bedst muligt. Efter tørring slibes kanterne evt. med sandpapir.
  Guide step %d
  2.
  I det håndlavede papir skæres tre felter á 7,5 x 7,5 cm. De centreres og fastgøres på trælisten med decoupagelak. Start med at fastgøre papirfeltet i midten, så er det nemmere at udregne placeringen af de to andre.
  Guide step %d
  3.
  Klip et "hjælpestykke" til at bore efter i et stykke karton (7,5 x 7,5 cm), hvorpå diagonalen optegnes. Ved midten sættes to prikker med mellemrum på 1,5 cm. Nu lægges hjælpestykket på papirfelterne på trælisten -en ad gangen, der bores et hul i hver optegnet prik bor-str. 2,5.
  Guide step %d
  4.
  Klip et stykke bonzaitråd med en dia. på 2 mm som bøjleophæng. Buk det omkring foden af det lille hyacintglas, til der er 1,5 mm mellem hver ende.
  Guide step %d
  5.
  Stik enderne i bøjleophænget gennem hullerne i trælisten. Bonzaienderne klippes krænges til hver sin side - afkort evt. forinden.
  Guide step %d
  6.
  I trælisten bores to ophængshuller til højre og venstre for det midterste papirfelt. Heri monteres bonzaitråd. Nærmest trælistens bagside snoes bonzaitråden.
  7
  Om et penselskaft eller lign. snoes igen, så en løkke opstår. Hver ende afklippes til ca. 3 cm fra løkken og drejes med en rundtang.
  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.