Træfigurer på klemmer dekoreret med Art Metal maling og folie

Træfigurer på klemmer dekoreret med Art Metal maling og folie

Inspiration: 15769

Fra: 19,00 kr

Til: 5.048,15 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 19,00 kr

Til: 5.048,15 kr

Mal julefigurer af træ med Art Metal maling og dekorer med små detaljer af folie. Fastgør folien med dobbeltklæbende powertape og klæbepunkter. Lim til sidst figuren på en klemme med en limpistol. Figuren kan derefter sættes fast på juletræet eller som pynt på julegaver.
Guide step 1
Step 1.
Skær snoren til ophæng af figuren, hvis der ønskes en klemme i bunden. Behold snoren, hvis figuren skal bruges til ophæng. Mal herefter figuren med Art Metal maling og sort Plus Color hobbymaling. Linjerne behøver ikke være lige, da disse bliver pyntet med folie.
Guide step 2
Step 2.
Sæt powertape på der, hvor de skinnende detaljer ønskes. På nøddeknækkeren er tapen sat rundt om hatten, på kanten af støvler og ærmer samt på kryds henover brystet.
Guide step 3
Step 3.
Klip et lille stykke dekorationsfolie i ønsket farve og gnid foliens bagside på det dobbeltklæbende tape. Løft herefter forsigtigt arket med folie. Hvis der er steder, hvor folien ikke har sat sig helt fast, gnides der igen folie på.
Guide step 4
Step 4.
Sæt runde dodz klæbepunkter på nøddeknækkeren til detaljer på hat og skuldre. På snemanden og nissen bruges de som knapper og næse. Dodz klæbepunkter hæfter som dobbeltklæbende tape og folien gnides på på samme måde.
Guide step 5
Step 5.
Lim en klemme fast i bunden med en limpistol.
Guide step 6
Other variants

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms