Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment til og med 31/10 2021.

Tøjklemmer

Varenummer:
564551

Tøjklemmer

Varenummer:
564551
25,95 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)
Skift variant

Dekorativ tøjklemme i lyst træ, der giver det festlige pynt noget at hænge i.

Glem tanken om nyvasket tøj, der skal op at hænge i tørresnoren, for tøjklemmer har også en kreativ funktion. De fiske, små klemmer har fået en plads i hobbyuniverset, fordi de er praktiske såvel som kreative. På den ene side kan de holde papiret fast, mens der arbejdes, men klemmerne af træ er også prikken over i'et, når det festlige pynt skal hænges op.

Prøv at forestil dig en hjemmestrikket julekalender på snor. Den hænger på tværs i stuen, hvor hver dato, du har hæklet sammen, er sat op med en lille klemme. Det bliver hurtigt en hyggelig tradition at tælle ned til de skønne juledage, som du kan se rykker tættere og tættere på. Men kreativiteten behøver ikke at stoppe der. Hvorfor ikke skabe en visuel tidslinje til den runde fødselsdag? I snoren hænger billederne af festens hovedperson på rad og række. De er sat fast med små klemmer og vækker en masse gode minder rundt om i selskabet.

Specifikationer
Varenummer564551
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854117135
Detailmængde 20 stk.
Indholdsmængde 20 stk.
B 6 mm
L 48 mm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.