MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

To-delt kugle

Varenummer:
54176

To-delt kugle

Varenummer:
54176
65,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Udfold kreativiteten med denne todelte kugle i pap, som er beklædt med brunt genbrugspapir udvendigt og hvidt papir indvendigt. Kuglen kan dekoreres på et væld af kreative måder – fx med hobbymaling, decoupage, pulp m.m. Perfekt til opbevaring af småting og overraskelser.

Dekorer de to kugledele hver for sig, og sørg for, at dekorationen ikke dækker kanten, hvor kuglen skal samles senere. Til farvelægning anbefales Plus Color hobbymaling, som fås i et hav af farver, der dækker den mørke bund. Kuglen kan også dekuperes med papir, silkepapir, servietter og lign., ligesom den kan dekoreres med pålimede træskiver, snor, perler m.m. og beklædes med pulp, gipsgaze osv.

Den todelte kugle, som kan dekoreres på et hav af forskellige måder, kan bruges som en lille pynteæske til småting. Du kan også glæde en du holder af ved at bruge den som en personlig gaveæske til de små ting og pynte den efter anledningen som et alternativ til indpakningspapir

Specifikationer
Varenummer54176
Enhedpk.
Ean nummer5712854451826
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 4 stk.
diam. 8 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.