To-delt æg

Varenummer:
267350

To-delt æg

Varenummer:
267350
27,25 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Håndlavet æg i papmaché, der er todelt på tværs med en indvendig kerne af plast.

Gæk gæk gæk, mit æg er blevet væk - men du kan være helt rolig! Vi har nemlig det perfekte æg til dig lige her. Ægget er todelt og har derfor det perfekte gemmested i midten til søde, små påskeoverraskelser. Dekorer ægget i friske forårsfarver, og spred vaskeægte påskestemning derhjemme – nemmere bliver det ikke! Husk at male æggets to dele separat, og undgå et for tykt lag maling, så de to dele ubesværet kan samles igen, efter du har dekoreret det.

Påske eller ej, så er det to-delte æg fyldt med kreative aktiviteter, som du kan nyde året rundt:.

  • Ægget kan være den perfekte værtindegave til påskefrokosten
  • Lad det hjemmemalede æg vække glæde på det fint pyntede bord
  • Gem en lækker hemmelighed i æggets midte, som kan friste personen med den søde tand... Mmmh!
  • Inviter din yndlingsperson til hyggelig krea-dag, og giv æggene en masse forskellige udtryk
.

Når forårets lyse og varme dage kommer nærmere, er det ikke længe før, påskepynten skal op. Påskekyllingerne skal stilles på rad og række, og de friske grene fra haven skal fordeles fint i vasen. Det er dog ikke helt påske uden et vaskeægte påskeæg - og nej, vi tænker ikke på det af chokolade, men et æg som dette, som du helt selv kan pynte og gøre fin. Er bæredygtighed vigtig for dig, kan du med fordel bruge vores æg. Produktet indgår nemlig i en Family workers produktion, hvor familier i Filippinerne laver emner af papmaché i hånden med genbrugspapir og rislim i deres hjem.

Specifikationer
Varenummer267350
Enhedstk.
Ean nummer5707167570401
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
H 12 cm
diam. 9 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.