Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment t.o.m. 31/10 2021.
Indlæser...

To-delt æg

Varenummer:
267350

To-delt æg

Varenummer:
267350
25,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Yndigt håndlavet æg i papmaché, der kan gemme på søde, små overraskelser.

Gæk gæk gæk, mit æg er blevet væk! Men bare rolig. Du behøver ikke at lede længe. Vi har nemlig det perfekte æg til dig lige her, der er klar til at sprede påskestemning i dit hjem. Du ved nemlig, at når forårets lyse og varme dage kommer nærmere, er det ikke længe før, påskepynten skal op. Påskekyllingerne skal stilles på rad og række, og de friske grene fra haven skal fordeles fint i vasen. Men det er ikke helt påske uden et vaskeægte påskeæg. Dekorer det to-delte æg af papmaché med indbydende forårsfarver eller søde motiver og gør den herefter til et fast inventar på påskebordet. Et godt tip er at dekorere æggets to dele separat. Undgå dog at male et for tykt lag, så de to dele ubesværet kan samles igen, efter du har dekoreret det.

Kender du en med en sød tand? I så fald kan ægget være den perfekte gaveidé til en, du holder af. Overrask med et flot dekoreret æg, der gemmer på en sød, lille hemmelighed. Indeni ægget har du gemt små påskelækkerier, som kan stille den søde sukkertrang, der altid melder sin ankomst i de sene eftermiddagstimer. Ægget, med det lille rum i midten, gør således de andre æg til skamme. Den er ikke alene en pyntegenstand, du kan ligges timevis af kreativitet i, men det er også et skattekammer, der kan gemme på alverdens lækre overraskelser. Er bæredygtighed vigtig for dig, kan du med fordel gøre ægget til en del af samlingen. Dette produkt indgår i en Family workers produktion, hvor familier i Filippinerne laver emner af papmaché i hånden med genbrugspapir og rislim i deres hjem.

Specifikationer
Varenummer267350
Enhedstk.
Ean nummer5707167570401
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
H 12 cm
diam. 9 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.