Tekstiltusch

Varenummer:
34819

Tekstiltusch

Varenummer:
34819
38,95 DKK
På lager
Levering er 2-4 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_black.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Semidækkende tekstiltuscher med to forskellige filtspidser i hver, som du kan bruge til at dekorere nye og gamle tekstiler med.

Ryst tuschen godt før brug, og læg plast eller pap ind i fx t-shirts og muleposer, så farven ikke smitter af på bagsiden. Når farven er tør, kan du strygefiksere med bagepapir over og under tekstilemnet. Efter strygefiksering holder farverne sig flotte i vask op til 40 grader C. Bemærk, at tuschen er perfekt til lyse tekstiler af bomuld m.m..

  • Lav genkendelige muleposer, der gør din indkøbstur lettere. Lav fx en frugt- og grøntpose, og tegn bananer og gulerødder på med tuschen
  • Bliv klar til skolestart, og lad barnet male sit første penalhus i et vaskeægte pirattema
  • Dekorer en kasket, en T-shirt eller et par grydelapper med streger og motiver, så de bliver fyldt med personlighed og kreativitet
.

Tekstiltuscher er gode til kreative genistreger? Med dem kan du bringe alverdens stof til live med unikke mønstre og søde tegninger - og du kan samtidig gå farve-amok! Tusserne er derfor et sikkert hit i alle aldre, både hos tegnglade voksne og kreative børn. Har du brug for en tynd streg til at tegne og skrive med - eller en tyk streg til at farvelægge med? Med vores tekstil markers fra Colortime får du begge muligheder. Så skal det være nemt at dekorere på tekstil og stof, er denne populære tusch et rigtig godt valg.

Specifikationer
Varenummer34819
Enhedpk.
EAN5707167887738
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 6 stk.
streg 2,3+3,6 mm
Farve standardfarver

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Sikkerhedsdatablad
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.