Tavlemaling

Varenummer:
34913

Tavlemaling

Varenummer:
34913
90,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Dækkende, vandbaseret tavlemaling til enhver overflade, der skal gøres skrive- og tegneklar.

I det kreative hjem er enhver overflade en mulighed for kreativ udfoldelse. Selv dørene, væggene og bordet er potentielle tomme lærreder, der står og venter på et mesterværk. Med vores tavlemaling kan du endelig slippe fantasien løs på steder, du aldrig havde tænkt på før. Afgør hvor i hjemmet din hjemmelavede tavle skal være. Rengør overfladen og slip det let med sandpapir. Rul herefter et jævnt lag af skoletavlemalingen på med en skumruller og lad det tørre. Gentag 1-2 gange og vent et døgn, før du går amok med alverdens farver skolekridt. Husk at du kan vælge den klassiske sorte tavlefarve eller i stedet gå med en farvet tavle. Får du lidt maling på hænderne under processen, kan du være helt tryg. Malingen kommer med en A-miljømærkning, som betyder, at malingen opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne.

Du er ved at lægge det sidste lag maling på køkkendøren, der snart skal fungere som hele familiens huskeseddel. Med alle fritidsinteresserne, middagsaftalerne og hverdagspligterne er den gule notesblok ikke længere nok. Tørretiden føles lang, så I alt din ivrighed har du fundet pakken med skolekridt frem, for du vil være den første til at skrive en sød, lille hilsen på jeres fælles lav selv tavle. Det bliver en fryd, når der kommer et overblik over ugens vigtige gøremål, men du er også forberedt på, at der sniger sig en lille kridttegning ind hist og pist

Specifikationer
Varenummer34913
Enhedds.
SæsonBasis
Ean nummer5707167721476
Detailmængde 1 ds.
Indholdsmængde 250 ml
Farve sort

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder CMIT/MIT (3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.