Tavle

Varenummer:
57609

Tavle

Varenummer:
57609
38,95 DKK
På lager
Levering er 2-4 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Sort tavle med træramme, hvor små, søde skriverier finder sted med tavlekridt.

Mangler du noget at skrive på? Den lille tavle med træramme kan let placeres, hvor end du vil i hjemmet. Få tavlen til at passe lige ind i din indretning ved at give trærammen lidt hobbymaling. Det gør tavlen både dekorativ og mere personlig. Brug blot helt almindeligt tavlekridt, når du skriver på tavlen,?og visk det nemt ud igen med en fugtig klud.

Da tavlen både er praktisk og mobil, kan den have mange kreative funktioner i hjemmet, som du bør udnytte fuldt ud:.

  • Brug tavlen som et dekorativt navneskilt på døren til børneværelset?
  • Skriv dagens ordsprog på tavlen, så det giver et smil med på vejen? 
  • Hæng tavlen i køkkenet,?og skriv din yndlingsopskrift på? 
  • Eller sid med tavlen, og øv tabeller og bogstaver med børnene
.

En tavle ikke kun hører hjemme i skolens klasselokale. Derhjemme kan en tavle også blive et kæmpe hit - for både børn og voksne. I kan alle tegne og skrive på den sorte overflade, og det kan I gøre hele dagen lang, så længe det foregår med kridt, også kaldet skolekridt og tavlekridt. Kridt er et fantastisk redskab, for du visker det bare ud, og så er tavlen igen klar til nye løjer. Hvis du ikke kan få nok af den praktiske skriveplads, som tavlen giver, kan du overveje at lave din egen hjemmelavet tavle af sort tavlefolie. Så kan du let forvandle hele døre, vægge og skabslåger til kreative legepladser.

Specifikationer
Varenummer57609
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167557358
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 19x24 cm

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.