FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Tavle

Varenummer:
57609

Tavle

Varenummer:
57609
36,95 DKK
På lager
3-5 hverdages levering

Sort tavle med trærammer, hvor små, søde skriverier finder sted med tavlekridt.

Mangler du noget at skrive på? Den lille tavle med træramme kan let placeres, hvor end du vil i hjemmet. Få tavlen til at passe lige ind i din indretning ved at give trærammen lidt hobbymaling. Det gør tavlen både dekorativ og mere personlig. Brug blot helt almindelig tavlekridt, når du skriver på tavlen og visk det nemt ud igen med en fugtig klud.

Hvad kan du bruge en lille kridttavle til? - Brug tavlen som en dekorativ navneskilt på døren til børneværelset. - Skriv dagens ordsprog på tavlen, så det giver et smil med på vejen. - Hæng tavlen i køkkenet og skriv din yndlingsopskrift på. - Sid med tavlen og øv bogstaver og tal med børnene. - Gør tavlen til stedet for dine noter på kontoret. Det er naturligvis op til dig, hvordan tavlen skal bruges i dit hjem, for mulighederne er mange. Tavlen, der er både funktionel og dekorativ, er den perfekte gaveidé for både børn og voksne.

Specifikationer
Varenummer57609
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167557358
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 19x24 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.