Borddisplay med Kreative Minikits

Varenummer:
97736

Borddisplay med Kreative Minikits

Varenummer:
97736

Dette produkt er desværre ikke tilgængeligt for privatkunder. Produktet kan være tilgængeligt for dig som B2B eller offentlig kunde, efter at du har logget ind. Har du brug for hjælp? Kontakt venligst vores kundeservice.

På lager
1-3 hverdages levering

Sortiment af nemme, små DIY-materialesæt for børn. Materialesættenes emballage udnyttes til idéerne/figurerne. Vejledning medfølger hvert sæt

Tanken bag disse kit er at inspirere til ’kreativ med genbrug’ og genanvende tom emballage – både fra husholdningen (så som toiletruller, mærkekartoner, æggebakker m.m.) samt pakkernns emballage og kombinere disse med fantasi og kreativitet til sjove figurer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg, er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om genanvendelighed. Børnene lære at udfolde deres kreativitet og at man ved at bruge sin fantasi kan sætte affald og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting som fantasifulde figurer, legetøj mm. Dette inspirere børnene til at se tingene på nye måder og selv foresætte med at genanvende andre emner på kreative måder i stedet for at smide ud.

Indhold: 6-12 pk. af hver af 6 forskellige kits – i alt 60 pk.

Specifikationer
Varenummer97736
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854422239
Detailmængde 60 sæt
Indholdsmængde 60 sæt

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.